Startsida

Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

  • 23 september 2020

    En skola växer fram

    Höstterminen 2021 ska Fornuddens skola få flytta in i nybyggda, större lokaler och så småningom ha verksamhet för elever upp till årskurs 9. Så här långt har man kommit p...

  • 27 mars 2020

    Nu bygger vi Tidvattengatan

    I början av april startar kommunen arbetet med infrastruktur i det som kallas etapp 2 av utbyggnaden av Norra Tyresö Centrum. Det rör det område som ligger norr och väste...

Fler nyheter
Bro i Alby

Så blir nya bron i Alby!

Arkitekttävlingen för en bro mellan Alby och Tyresta nationalpark är nu avgjord. Förslaget – ”Rest landskap” - har ritats av Gottlieb Paludan Architects.

En grupp människor

Nytt infrastruktursamarbete

Tyresö kommuns nya partneringsamarbete med JM Entreprenad ger en rad positiva effekter för Tyresöborna.

Hej Felix Ockborn, hållbarhetsstrateg!

Vad gör en hållbarhetsstrateg? Varför behövs en sådan? Vi låter kommunens nya hållbarhetsstrateg Felix Ockborn besvara de frågorna.

Illustration av stadsgata med små flerbostadshus i tre våningar med entréer mot gatan. I förgrunden fyravåningshus med balkonger mot gatan.

Planprogram för Trollbäckens centrum

Ett nyantaget planprogram beskriver hur Trollbäckens centrumstråk ska utvecklas. Nya bostäder och lokaler, grönt stadsrum och välkomnande entré är några beståndsdelar. Nu följer detaljplanering.

Tidigt skede av bygget av Fornuddens nya skola. Markarbeten pågår.

Följ utvecklingen i Fornudden

I Fornudden i Trollbäcken bygger kommunen en ny F-9-skola och byggaktören Vectura ett nytt vård- och omsorgsboende. Följ byggena här!