Kakor (cookies) på tyreso.se

På tyreso.se använder vi kakor (cookies). Kakorna används för att göra webbplatsen så användbar som möjligt för dig som besökare. Vi använder kakor även för att kunna analysera hur webbplatsen används, så att vi kan utveckla och förbättra den.

Vissa kakor är nödvändiga för att tyreso.se ska fungera. Dessa kakor sparas på din dator, men försvinner när du stänger din webbläsare.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil med information som sparas på din dator, surfplatta eller mobil när du besöker en webbplats.

Du kan välja att inte tillåta oss att använda kakor genom att stänga av funktionen i din webbläsare. Det gör du i webbläsarens inställningar. Då kommer inga kakor att lagras, men du kommer inte heller kunna använda vissa funktioner på webbplatsen.

Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en kaka på din dator. Kakor som har blivit sparade sedan tidigare kan du ta bort i efterhand.

Vilka kakor finns på tyreso.se?

Det finns två typer av kakor på den här webbplatsen:

  • Permanent kaka. Sparar en fil som ligger kvar på din dator under en bestämd tid. Den används till exempel för statistikuppföljning.
  • Sessionskaka. Lagras tillfälligt i datorns minne. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

Oberoende av vilken typ av kaka som används på den här webbplatsen sparas ingen personlig information om besökaren (till exempel e-postadress eller namn).

Mer information om kakor

Post- och telestyrelsen, PTS, är den myndighet som bevakar områdena elektronisk kommunikation och post i Sverige. På deras webbplats kan du läsa mer om kakor.

Läs mer om kakor hos Post- och telestyrelsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad av: webmaster@tyreso.se
Senast uppdaterad: 8 maj 2024