Startsida

Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Fler nyheter
Ung kille gör high five mot utsträckta händer i ett publikhav.

E-sport på schemat - drömmen för en gamer

Fredrik ”REZ” Sterner, Counter-Strikestjärna och tidigare elev på Tyresö gymnasium, berättar om vad han tänker om gymnasiets e-sportsatsning.

Våra tidigare elever
lyckas väl!

Vi är framgångsrika med våra yrkesprogram. Läs vad några av våra tidigare elever gör i dag.

Tyresö gymnasium

Här visar rektor Lena Beskow upp vår skola och berättar varför hon är stolt över att vara rektor på Tyresö gymnasium och varför just du skall gå här!

Stillbild från filmen om el- och energiprogrammet/datorteknik vid Tyresö gymnasium.

El- och energiprogrammet/datorteknik

Har du ett stort teknikintresse inom data, nätverk och programmering? Då kan den här utbildningen vara något för dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om el och energiprogrammet/elteknik vid Tyresö gymnasium.

El- och energiprogrammet/elteknik

Är du tekniskt intresserad? Efter utbildningen kan du arbeta som elektriker och larminstallatör. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Fordon- och transportprogrammet

Gillar du bilar och är du intresserad av hur den moderna teknologin fungerar? Efter utbildningen kan börja arbeta som bilmekaniker. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Hantverksprogrammet - frisör

Är du kreativ, har färg- och formkänsla och gillar att skapa med händerna? Då passar frisöryrket dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Hantverksprogrammet - stylist

Brinner du för mode, make-up och hårstyling? Efter utbildningen kan du få arbete inom mode, skönhet och detaljhandeln. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Yrkesintroduktion

Saknar du behörighet till ett nationellt yrkesprogram och vill gå en yrkesinriktad utbildning? På yrkesintroduktions-programmet har du chans att utforma dina studier efter ditt intresseområde.

Introduktionsprogrammet

Vill du studera på gymnasiet trots att du inte nått behörighet? Då är vårt program ett bra val. Vi har lång erfarenhet av att förbereda elever för fortsatta studier. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om särgymnasiets yrkesinriktade utbildningar.

Gymnasiesärskolans yrkesinriktade program

Behöver du studera med extra stöd och i ett lugnare tempo? Vill du förbereda dig inför arbetslivet? Då är vi rätt för dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om särgymnasiets individuella program

Gymnasiesärskolans individuella program

Vänder sig till elever som tidigare har gått i särskolans grundutbildning, och som bedöms inte klara målen i ett Nationellt program inom gymnasiesärskolan.