Startsida

Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

  • 08 oktober 2019

    E-sport på schemat – drömmen för en gamer

    Fredrik ”REZ” Sterner är Counter-Strikestjärnan som gott och väl kan leva på sin sport. På Tyresö gymnasium, där Fredrik tidigare var elev, kan man nu välja e-sport som i...

  • 18 september 2019

    Lyckat e-sportsevent på Tyresövallen

    Tyresö gymnasium var på plats med sin e-sportbil på Tyresövallen onsdag 18 september i samband med fotbollsmatchen mellan Tyresö FF:s damlag och AIK.

Fler nyheter
Elev på frisörprogrammet

Läs vad våra avgångselever tycker om skolan

Här kan du läsa vad fyra av våra elever som tog studenten i år tycker om sina tre år hos oss.

Våra tidigare elever
lyckas väl!

Vi är framgångsrika med våra yrkesprogram. Läs vad några av våra tidigare elever gör i dag.

Tyresö gymnasium

Här visar rektor Lena Beskow upp vår skola och berättar varför hon är stolt över att vara rektor på Tyresö gymnasium och varför just du skall gå här!

Hotell- och turismprogrammet

Gillar du ett högt tempo? Vill du ha hela världen som arbetsplats? Många spännande karriärmöjligheter väntar på dig efter utbildningen. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om el- och energiprogrammet/datorteknik vid Tyresö gymnasium.

El- och energiprogrammet/datorteknik

Har du ett stort teknikintresse inom data, nätverk och programmering? Då kan den här utbildningen vara något för dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om el och energiprogrammet/elteknik vid Tyresö gymnasium.

El- och energiprogrammet/elteknik

Är du tekniskt intresserad? Efter utbildningen kan du arbeta som elektriker och larminstallatör. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om fordon- och transportprogrammet vid Tyresö gymnasium.

Fordon- och transportprogrammet

Gillar du bilar och är du intresserad av hur den moderna teknologin fungerar? Efter utbildningen kan börja arbeta som bilmekaniker. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från hantverksprogrammet frisör vid Tyresö gymnasium.

Hantverksprogrammet - frisör

Är du kreativ, har färg- och formkänsla och gillar att skapa med händerna? Då passar frisöryrket dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om stylistutbildningen på Tyresö gymnasium.

Hantverksprogrammet - stylist

Brinner du för mode, make-up och hårstyling? Efter utbildningen kan du få arbete inom mode, skönhet och detaljhandeln. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Bygg- och anläggningsprogrammet (startar ej ht-2019)länk till annan webbplats

De elever som går på bygg- och anläggningsprogrammet lär sig spika och gjuta eller måla och tapetsera beroende på vilken inriktning de valt. Efter utbildningen kan de arbeta inom branschen. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om introduktionsprogrammet på Tyresö gymnasium.

Introduktionsprogrammet

Vill du studera på gymnasiet trots att du inte nått behörighet? Då är vårt program ett bra val. Vi har lång erfarenhet av att förbereda elever för fortsatta studier. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Yrkesintroduktion

Saknar du behörighet till ett nationellt yrkesprogram och vill gå en yrkesinriktad utbildning? På yrkesintroduktions-programmet har du chans att utforma dina studier efter ditt intresseområde.

Stillbild från filmen om särgymnasiets yrkesinriktade utbildningar.

Gymnasiesärskolans yrkesinriktade program

Behöver du studera med extra stöd och i ett lugnare tempo? Vill du förbereda dig inför arbetslivet? Då är vi rätt för dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Gymnasiesärskolans individuella program

Vänder sig till elever som tidigare har gått i särskolans grundutbildning, och som bedöms inte klara målen i ett Nationellt program inom gymnasiesärskolan.