Problem med telefonin

Publicerad: 21 september 12:20

Det är problem med kommunens telefonväxel och det kan vara svårt att nå oss. Vi arbetar med problemet.

Aktuell utställning

Liv Enqvist visar "Total entertainment starter pack” i Tyresö konsthall. Välkommen på vernissage lördagen den 1 september kl 12.00-15.00. Konstnären är på plats och visar utställningen kl 13.00. Du har chans att se utställningen till och med den 29 september.

Vitt och blått collage av papper

"Total entertainment starter pack” är en utställning av Liv Enqvist där hon bland annat utforskar collage, tredimensionella objekt-målningar och readymades med en blinkning till konsthistorien och modevärlden. Hon utforskar olika materials möjligheter och gränslandet mellan mode och måleri. De berör teman som kroppens närvaro, konsumtion och tid. Vad anses värdefullt? Vad är ett engångsmaterial? Liv Enqvist bilder utgår ofta från språket, som spelar rollen som en behållare för identitet, med ett slags illustrerade ordlekar där form byter plats med funktion.

I sin process ställer hon frågor om hen kan göra något mondänt värdefullt igen genom att applicera sin egen tid, egentligen den enda riktiga valutan, genom hantverk? Var är vår plats i en värld som blir mer och mer dominerat av teknologi och en allt snabbare produktion av nya saker?

Liv Enqvist, född 1980 i Stockholm och bosatt i London. Hon har studerat språk och konst vid Stockholms Universitet, vid IED i Italien och Nihon University i Tokyo. Hon har tidigare ställt ut på National Centre for Craft and Design i och POP Gallery i England, ExElettrofonica och MAD Gallery i Italien samt på PUB i Stockholm.

Sidan publicerad av: Moa Keskikangas
Senast uppdaterad: 13 september 2018
Upp

Hitta på sidan