Biljetter till kulturprogram

Här kan du förköpa biljetter till de kulturprogram som arrangeras av Tyresö kommun. Programmen finns i evenemangskalendern samt i kulturbroschyren som finns att hämta i Servicecenter, på biblioteken och som pdf här på webbplatsen.

Du behöver

En e-postadress, ett betalkort och mobilt bank-id.

Kvittot eller sms gäller

När du har genomfört betalningen kommer ett kvitto med ett unikt bokningsnummer till din e-post. Har du uppgivit ett mobilnummer kommer även en bekräftelse som sms. Skriv ut ditt kvitto eller visa upp din sms-konfirmation i entrén till evenemanget, det gäller som biljett. Du får ett nummer per bokning.

När kan jag köpa?

Alla biljetter kan förköpas till och med dagen innan evenemanget. Barnteaterbiljetter släpps två veckor innan föreställningen äger rum. Om det blir biljetter över säljs de vid entrén trettio minuter innan programmet börjar.

Betalningssätt

  • VISA/MasterCard
  • Internetbank Föreningssparbanken/Swedbank
  • Internetbank Handelsbanken
  • Internetbank Nordea
  • Internetbank SEB.

Verkar det besvärligt?

Vi hjälper dig gärna! Prata med oss på biblioteken i Tyresö centrum, Tyresö Strand eller Trollbäcken. På biblioteket finns vår service "Digitala första hjälpen". Där får du hjälp med att skapa ett e-postkonto så att du i fortsättningen kan köpa biljetter digitalt. OBS! Om du inte har VISA eller MasterCard krävs dosa för att kunna genomföra köpet. Kom ihåg att ta med den.

Boka tid hos biblioteket och få "digitala första hjälpen":

Digitala första hjälpenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan publicerad av: Moa Keskikangas
Senast uppdaterad: 4 oktober 2018
Upp