Tyresöfestivalen

Tyresöfestivalen arrangeras lördag 14 september 2019 i Stadsparken nära Tyresö centrum. Här samlas medborgare, föreningar, lokalpolitiker och kommunala verksamheter för dialog, möten och prova-på-aktiviteter.

Tyresöfestivalens grafiska element, kallad Tyresöfestivalloggan.

Många av Tyresös föreningar visar upp sin verksamhet under dagen och besökarna får testa tennis, speedshooting, taekwondo och mycket mer. Passa på och knyta knopar, steka pannkakor, se en fotoutställning, fynda fina växter eller delta i en pelargontävling. 

Det händer roliga saker över hela festivalområdet! Hitta till olika typer av aktiviteter på Sportfältet, Kommuntorget, Träffpunkten, Naturängen, Hälsohyllan och Skateparken.

På Stora Scen uppträder lokala förmågor, artister och ungdomar från kulturskolan och fritidsgårdarna. På området minglar gatuartister och det blir kickbikeuppvisning i skateparken. Ejke och Emmalina Blomberg från Teater Najkit är konferencierer, deltagare från Funkisfestivalen sjunger och årets föreningar Söders Sol och Tyresö hembygdsförening talar.

För de som är intresserade av hur kommunen arbetar och utvecklas är Tyresöfestivalen ett bra tillfälle att träffa representanter från kommunen och från de politiska partierna.

Programmet kommer i början på september.

Flicka med ansiktsmålning och ballonger på huvudet spelar fiol.
Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 27 juni 2019
Upp

Hitta på sidan