Anmälan, återanmälan och avslutning av kurs

Här kan du boka våra kurser för barn och unga mellan 5 och 19 år. Varje termin släpps en ny kurskatalog. I den kan du boka kurs eller lämna intresseanmälan.

OBS! Kurskatalogen är stängd över sommaren och öppnar igen den 27 augusti. Här finns information om våra kurser tills dess: Tyresö kulturskolas kurser

För er som redan går kurser hos oss och vill fortsätta till hösten: Mellan den 5-18 augusti finns era barns nuvarande kurser på StudyAlongs ”föräldrasida” för återanmälan, mer information om återanmälan hittar du längre ner på sidan.

Intresseanmälan

Om det inte finns lediga platser på den aktivitet du vill gå, kan du i kurskatalogen göra en intresseanmälan. Då skickar vi ett e-postmeddelande till dig, så fort det dyker upp en ledig tid. Intresseanmälan raderas vid varje terminsslut.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala via faktura eller med kort. Om du väljer att betala med faktura, så kommer den hem i brevlådan.

Villkor för betalning

Enskild undervisning

Du kan bara få enskild undervisning (1–3 personer) i ett ämne åt gången på våra instrumental- eller solosångkurser. I kurser som har gruppundervisning är du däremot välkommen att gå på flera samtidigt.

Läs mer om fördelarna med elev- och anmälningssystemet StudyAlong

Återanmälan

Du återanmäler till en kurs genom att klicka på betala/bekräfta. När du klickar på betala/bekräfta så åtar du dig att köpa kursen med gällande betalningsvillkor.

Avsluta kurs

Om en elev vill avsluta sin ämneskurs, ska du meddela kulturskolan det via telefon eller e-post, senast 11 december (inför kommande vårtermin) eller 11 juni (inför kommande hösttermin).

Sidan publicerad av: Patrik Hogenäs
Senast uppdaterad: 24 maj 2019
Upp