Anmälan och återanmälan, med mera

Hos oss kan du boka många roliga kurser i olika kulturämnen. Kurserna är öppna för barn och unga från höstterminen det år man fyller 5 år fram till och med vårterminen man fyller 19 år.

Kurserna är först och främst avsedda för de som är bosatta i Tyresö kommun. Är du bosatt i en annan kommun, är du välkommen att kontakta expeditionen.

Varje termin släpps en kurskatalog där du kan boka kurs eller lämna intresseanmälan. Här på sidan finns även information om hur du återanmäler respektive avslutar en kurs.

Här är en direktlänk till vår kurskatalog. Kom ihåg att du i kurskatalogen kan ställa om språket, så att det passar dig. OBS! Undvik webbläsaren "Explorer ".

Hur du registrerar dig och bokar kurs

Den här filmen visar hur du registrerar dig och bokar en kurs via vår kurskatalog.

Intresseanmälan

Om det inte finns lediga platser på den aktivitet du vill gå, kan du i kurskatalogen göra en intresseanmälan. Då skickar vi ett e-postmeddelande till dig, så fort det dyker upp en ledig tid. Intresseanmälan raderas vid varje terminsslut.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala via faktura, kort eller med Swish. Om du väljer att betala med faktura, så kommer den hem i brevlådan.

Villkor för betalning

Enskild undervisning

Från och med nu kan du få enskild undervisning i mer än ett ämne. Du kanske vill gå kurser hos oss på både melodiinstrument och ackordinstrument eller någon annan trevlig kombination. Detsamma gäller för vår gruppundervisning.

Läs mer om fördelarna med elev- och anmälningssystemet StudyAlong

Återanmälan

Du återanmäler till en kurs genom att logga in på StudyAlong. Där på föräldrasidan tackar du ja till din nuvarande plats och slutligen ska du betala/bekräfta den. När du klickar på betala/bekräfta så åtar du dig att köpa kursen med gällande betalningsvillkor(se högre upp på sidan).

Logga in på StudyAlong Länk till annan webbplats.

Avsluta kurs

Om en elev vill avsluta sin ämneskurs, ska du meddela kulturskolan det via telefon eller e-post, senast 11 december (inför kommande vårtermin) eller 11 juni (inför kommande hösttermin).

Sidan publicerad av: Patrik Hogenäs
Senast uppdaterad: 3 september 2021