Anmälan och återanmälan, med mera

Här kan du boka våra kurser för barn och unga mellan 5 och 19 år. Varje termin släpps en ny kurskatalog, där du kan boka kurs eller lämna intresseanmälan. Här på sidan finns även information om hur du återanmäler respektive avslutar en kurs.

Dags att återanmäla till era befintliga kurser inför våre 2021. Mellan den 23/11 och 4/12 går det bra att tacka ja till er nuvarande plats i StudyAlong: Länk till inloggninglänk till annan webbplats

OBS! Höstens ordinarie katalog är nu stängd, det går endast att boka kortkurser och lovaktiviteter. Vårens kurskatalog öppnar den 14 december kl 12:00.

Här är en direktlänk till vår kurskatalog. Kom ihåg att du i kurskatalogen kan ställa om språket, så att det passar dig.

Intresseanmälan

Om det inte finns lediga platser på den aktivitet du vill gå, kan du i kurskatalogen göra en intresseanmälan. Då skickar vi ett e-postmeddelande till dig, så fort det dyker upp en ledig tid. Intresseanmälan raderas vid varje terminsslut.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala via faktura eller med kort. Om du väljer att betala med faktura, så kommer den hem i brevlådan.

Villkor för betalning

Enskild undervisning

Från och med nu kan du få enskild undervisning i mer än ett ämne. Du kanske vill gå kurser hos oss på både melodiinstrument och ackordinstrument eller någon annan trevlig kombination. Detsamma gäller för vår gruppundervisning.

Läs mer om fördelarna med elev- och anmälningssystemet StudyAlong

Återanmälan

Du återanmäler till en kurs genom att logga in på StudyAlong. Där på föräldrasidan tackar du ja till din nuvarande plats och slutligen ska du betala/bekräfta den. När du klickar på betala/bekräfta så åtar du dig att köpa kursen med gällande betalningsvillkor(se högre upp på sidan). Logga inlänk till annan webbplats

Avsluta kurs

Om en elev vill avsluta sin ämneskurs, ska du meddela kulturskolan det via telefon eller e-post, senast 11 december (inför kommande vårtermin) eller 11 juni (inför kommande hösttermin).

Sidan publicerad av: Patrik Hogenäs
Senast uppdaterad: 24 november 2020
Upp