Anmälan, betalningsvillkor, återanmälan, avsluta kurs

Vi har kurser för barn och unga från höstterminen det år de fyller 5 år fram till och med vårterminen de fyller 19 år. Kurserna är avsedda för dig som är bosatt i Tyresö kommun. Varje termin släpps en ny kurskatalog.

Hitta och boka kurs

I vår kurskatalog hittar du alla kurser och bokar plats. Kom ihåg att du i kurskatalogen kan ställa om språket, så att det passar dig. OBS! Undvik webbläsaren "Explorer ".

Den här filmen visar hur du registrerar dig och bokar en kurs via vår kurskatalog.

Intresseanmälan

Om det inte finns lediga platser på den aktivitet du vill boka, kan du i kurskatalogen göra en intresseanmälan. Då skickar vi ett e-postmeddelande till dig, så fort det dyker upp en ledig tid. Intresseanmälan raderas vid varje terminsslut.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala via faktura, kort eller med Swish.

Villkor för betalning

Enskild undervisning

Elever vid kulturskolan kan få enskild undervisning i mer än ett ämne. Kanske vill du gå kurser hos oss i både melodiinstrument och ackordinstrument eller någon annan trevlig kombination? Detsamma gäller för vår gruppundervisning.

Elev- och anmälningssystemet StudyAlong

I systemet StudyAlong kan du bland annat hantera bokningar, betalning, återanmälan och kommunicera med läraren. Eleven får också tillgång till undervisningsmaterial.

Läs mer om fördelarna med elev- och anmälningssystemet StudyAlong

Återanmälan

Du återanmäler till en kurs genom att logga in på StudyAlong. På föräldrasidan tackar du ja till din nuvarande plats och slutligen ska du betala och bekräfta den. När du klickar på betala/bekräfta godkänner du gällande betalningsvillkor(se högre upp på sidan).

Logga in på StudyAlong Länk till annan webbplats.

Avsluta kurs

Om en elev vill avsluta sin kurs ska detta meddelas kulturskolan via telefon eller e-post, senast 11 december (inför kommande vårtermin) eller 11 juni (inför kommande hösttermin).

Sidan publicerad av: Patrik Hogenäs
Senast uppdaterad: 15 augusti 2022