Ung film Tyresö

Ung film Tyresö är vår filmverksamhet med unga filmskapare i fokus. Vi erbjuder aktiviteter inom film och animering där deltagarnas egna skapande alltid är utgångspunkten. All verksamhet är avgiftsfri.

Ungdomar som gör film
symbol ung film

Öppen studio

Är du mellan 13 och 19 år och intresserad av att göra film? I vår öppna studio kan du förverkliga dina projekt och få hjälp att utveckla ditt filmskapande. Gör en snygg tiktok-video, en rolig reel eller kanske en kortfilm.
Studion är öppen varje onsdag kl 17:00-20:00

Adress: Kulturcentrum Kvarnhjulet, Pluggvägen 6D
Närmaste busshållplats: Bollmora torg

På gång

Kom och gör en filmaffisch i Photoshop!

Ta egna foton i studion eller testa att Ai-generera bilder. Studion är såklart också öppen för att skapa och redigera film!
När: 24 april kl 17:00-20:00

Mer film

Tyresö filmfestival - en filmfestival för unga kortfilmsskapare!

Tyresö filmfestival samlar kortfilmer av alla olika slag från unga filmskapare. 2023 års filmfestival gick av stapeln 25 november. 180 personer tog del av 47 unga filmskapares verk. Tack alla deltagare och all publik för en magisk kväll! Info om 2024 års filmfestival kommer snart.

Vill du gå en filmkurs på kulturskolan?

Utforska den rörliga bildens många möjligheter! På kulturskolan kan du skapa film - från idé till färdig kortfilm! Alla filmkurser är både för dig som nybörjare och för dig som har erfarenhet.
Läs mer här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad av: Stina Gerhardt
Senast uppdaterad: 18 april 2024