Fritidsgårdar

I Tyresö finns tre fritidsgårdar, två träffpunkter, samt Café Bonza som har öppet på kvällarna. Här kan ungdomar från årskurs 7 och uppåt lyssna på musik, spela spel och umgås. Hos oss kan du känna dig trygg – vi har nolltolerans mot mobbing, alkohol, narkotika och tobak.

Fritidsgårdar och träffpunkter

 • Nyboda fritidsgård

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du hittar oss i centrala Tyresö nedanför Nyboda skola. Vi har bred musikverksamhet, rockstudio, gym och parkourverksamhet.
 • Kringlans fritidsgård

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Fritidsgården ligger i Trollbäcken mitt emot Kumla skola. Här kan du spela spel, snacka med kompisar och vara med på aktiviteter.
 • Bergfotens fritidsgård för personer med funktionsnedsättning

  Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning från 13 och uppåt. Du hittar oss på Bergfotens skola. Här kan du träffa vänner, sporta och lyssna på musik. Vi erbjuder också korttidstillsyn.
 • Träffpunkt Krusboda

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du hittar oss vid Krusboda Torg. Här kan du umgås med kompisar, spela spel och vara med på aktiviteter.
 • Träffpunkt Strand

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Vi håller till i Östra Tyresö. Här kan du spela pingis, spela spel, lyssna på musik, måla och umgås med vännerna.
 • Café Bonza - ungdomscafé

  Välkommen till Café Bonza ­­– stället för dig mellan 16 och 20 år. Här är det dina egna önskemål som ligger till grund för verksamheten. Tillsammans med våra engagerade ungdomscoacher förverkligar vi dina idéer.
Sidan publicerad av: Tomas Olausson
Senast uppdaterad: 8 december 2023

Hitta på sidan