Fritidsgårdar

I Tyresö finns tre fritidsgårdar och två träffpunkter som har öppet på kvällarna. Här kan ungdomar från årskurs 7 och uppåt lyssna på musik, spela spel och umgås. Hos oss kan du känna dig trygg – vi har nolltolerans mot mobbning.

Förändringar i kommunens verksamheter på grund av pandemin

Med anledning av smittspridningen i samhället har Tyresö kommun stängt flera av sina verksamheter och tjänster (till exempel lokalbokning), och andra har ändrade öppettider. Bara de allra mest nödvändiga verksamheterna hålls igång.

Läs mer om hur pandemin påverkar kommunens verksamheter

Fritidsgårdar och träffpunkter

 • Nyboda fritidsgård

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du hittar oss i centrala Tyresö nedanför Nyboda skola. Vi har bred musikverksamhet, rockstudio, gym och dansgrupper. Just nu på grund av covid-19 så har vi en begränsning på max 20 besökare i lokalen vid samma tillfälle och öppet för besökare födda 2005 och senare.
 • Kringlans fritidsgård

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Fritidsgården ligger i Trollbäcken mitt emot Kumla skola. Här kan du spela spel, snacka med kompisar och vara med på aktiviteter. Just nu på grund av covid-19 så har vi en begränsning på max 15 besökare i lokalen vid samma tillfälle och öppet för besökare födda 2005 och senare.
 • Bergfotens fritidsgård för personer med funktionsnedsättning

  Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning från tretton år och uppåt. Du hittar oss på Bergfotens skola. Här kan du träffa vänner, sporta och lyssna på musik. Vi erbjuder också korttidstillsyn.
 • Träffpunkt Krusboda

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du hittar oss vid Krusboda Torg. Här kan du umgås med kompisar, spela spel och vara med på aktiviteter. Just nu på grund av covid-19 så har vi en begränsning på max 20 besökare i lokalen vid samma tillfälle och öppet för besökare födda 2005 och senare.
 • Träffpunkt Strand

  Tyvärr stängt just nu till följd av restriktioner! Håll er uppdaterade på Facebook eller instagram: Tyresö fritidsgårdar. För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Vi håller till i Östra Tyresö. Här kan du spela pingis, spela spel, lyssna på musik, måla och umgås med vännerna.
 • Café Bonza - ungdomscafé

  Tyvärr stängt just nu till följd av restriktioner! Håll er uppdaterade på Facebook eller instagram: Café Bonza Välkommen till Café Bonza ­­– stället för dig mellan 16 och 20 år. Här är det dina egna önskemål som ligger till grund för verksamheten. Tillsammans med våra engagerade ungdomscoacher förverkligar vi dina idéer.
 • Fritidsgårdarnas sommarkollo 2021

  Fritidsgårdarna i Tyresö anordnar dagkollo vid Alby friluftsgård och Nyboda fritidsgård för dig som ska börja åk 4-7 i sommar. Var med på ett kul äventyr och träffa många kompisar. Vi ordnar också parkourkollo från åk 2.
Sidan publicerad av: Tomas Olausson
Senast uppdaterad: 5 februari 2021