Fritidsklubbar

Fritidsklubben på Kringlan i Trollbäcken och på Nyboda i centrala Tyresö är en öppen eftermiddagsverksamhet som riktar sig till dig som går i årskurs 4–6.

Öppettider

Måndag–fredag kl 14.00–17.00

Adress

Fritidsklubb Kringlan, Vendelsövägen 42, tel 08-578 274 24
Fritidsklubb Nyboda, Kvarnhjulet, hus E, Pluggvägen 6 E, tel 08-578 297 41

Aktiviteter på klubben

Här kan du träffa kompisarna efter skolan, vara med på olika aktiviteter eller bara ta det lugnt. Du kan spela pingis och tv-spel, baka, se på film, sjunga karaoke eller vara med i vår skapande verksamhet. Det finns musikrum och datorer samt utrymme där du kan läsa läxorna. Aktiviteterna styrs av vad du önskar göra – kom gärna med egna förslag!

Så här jobbar vi

Fritidsklubben är en öppen verksamhet vilket innebär att barnen kommer och går som de själva och föräldrarna vill och tillåter. Vi ser gärna att du som förälder kommer in till oss på klubben ibland, det är alltid trevligt att träffa er och era barn!

Vi arbetar för:

  • allas lika värde
  • att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade
  • att vi ska använda ett vårdat språk
  • att visa respekt för varandra och varandras olikheter

Öppettider under terminslov

Under skolloven (sportlov, påsklov, höstlov) är verksamheten öppen kl 9.00–17.00. Under loven förändras verksamheten lite, det kan bli utflykter och andra aktiviteter. Programmet delas ut någon vecka innan lovet.

Anmälan

Anmälan till fritidsklubben görs på e-tjänstportalen under Förskola och skola.

E-tjänstportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kostnader

Kostnaden för att gå på fritidsklubben är 500 kronor per termin. Mellanmålet kostar 15 kronor per dag. På loven serveras även lunch för 30 kronor per dag. Det finns möjlighet att köpa ett "melliskort" på fritidsgården kontant eller med swish. Kostnaden är 150 kronor för 12 klipp.

Sidan publicerad av: Tomas Olausson
Senast uppdaterad: 27 februari 2024