Café Bonza – ungdomscafé

Välkommen till Café Bonza ­­– stället för dig mellan 16 och 20 år. Här är det dina egna önskemål som ligger till grund för verksamheten. Tillsammans med våra engagerade ungdomscoacher förverkligar vi dina idéer.

Hos oss kan du chilla i sköna soffor, spela biljard och sällskapsspel, dricka latte och äta mumsiga mackor. Vi kollar på film, lyssnar på livemusik och ordnar konserter. Kanske vill du själv stå på scenen? Här kan du känna dig trygg – vi har nolltolerans mot mobbning och verksamheten är alkohol- och drogfri.

Öppettider

Tisdag, onsdag och söndag kl 18.00–22.00
Fredagar kl 18.00–24.00

Adress

Kvarnhjulet, hus C, Pluggvägen 6 C (nedanför Nyboda skola)

Kreativa kvällen

Låt kreativiteten flöda fritt i vår sköna atmosfär. Skapa en tavla när vi har ett konstprojekt, gå in till studion och gör några beats, spela trummor eller lira akustisk gitarr. Du bestämmer själv hur du styr ditt konstnärliga flow!

Chillout Zone

Om vi inte har någon konsert, utställning eller annan aktivitet inplanerad så chillar vi lite extra på fredagar. Tv-spelskonsolen går varm och "prat i kvadrat" är populärt. Vi snackar då om allt mellan himmel och jord, till exempel relationer, sex, kärlek, politik och religion.

Bara vara

Du kan komma till Bonza och "bara vara". Fika i våra sköna soffor, surfa på internet, lyssna på musik, läsa tidningar, hänga med kompisar, spela spel eller plugga eller kanske dra igång något kul. Ett skönt sätt att ladda inför veckan som kommer.

Sidan publicerad av: Tomas Olausson
Senast uppdaterad: 28 januari 2019