Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
Jobba hos oss

Intervju med Malin - studerar till framtidsyrke

Malin Flakstad har lång erfarenhet av jobb på fritidshem och förskolor i Tyresö. Nu utbildar hon sig vidare för att bli ännu bättre på att möta barnens behov.

Malin Flankstad

Hur kom det sig att du började arbeta med barn?

– Jag sommarjobbade på Tyresö skola när jag var 15 och trivdes jättebra. Sedan började jag arbeta som korttidsvikarie på olika fritidshem efter gymnasiet.

Varför bestämde du dig för att plugga vidare?

– Jag hade jobbat några år och kände att det skulle vara bra både kunskapsmässigt och meritmässigt att ha en utbildning att luta mig mot. Först gick jag en distansutbildning till barnskötare och nu går jag en erfarenhetsbaserad utbildning till grundskollärare mot fritidshem. Det passar mig perfekt eftersom jag parallellt med utbildningen kan jobba vidare deltid och slipper tappa kontakten med verksamheten.

Hur är det jobba i Tyresö kommun?

– Jag har fått väldigt bra stöd under min utbildning och det känns att cheferna är angelägna om att jag ska utvecklas och vilja stanna kvar. Kollegorna på min arbetsplats Sofiebergsskolan är också superviktiga. Vi är ett jättebra gäng som alltid hjälper varandra.

Vad är roligast med ditt jobb?

– Att skapa relationer med barn och ungdomar och känna att jag bidrar till att de känner sig trygga och vågar ta för sig av livet.

 

Namn: Malin Flakstad

Yrke: Barnskötare på fritidshem

Utbildning: Studerar till grundskollärare mot fritidshem

Bor: Vendelsö (Haninge kommun)

Så tar jag mig till jobbet: Bil för det mesta, men cyklar ibland vår/sommar

Fritidssysselsättning: Vara med familjen, träna och plugga

 

Sidan publicerad av: hr@tyreso.se
Senast uppdaterad: 28 februari 2018
Upp