Jobba hos oss

Din väg till arbete – stöd och vägledning

Sysselsättningsgraden i Tyresö är förhållandevis hög. Det beror mycket på det attraktiva läget i den dynamiska Stockholmsregionen, men också på ett aktivt arbete för att hjälpa medborgarna ut på arbetsmarknaden. Du som är arbetslös och mellan 16 och 64 år kan få stöd, vägledning och praktik.

Stöd för arbetslösa

 • Ung i Tyresö – för dig som vill vidare mot arbete eller studier

  Ung i Tyresö är en verksamhet som riktar sig till dig som är mellan 16 och 24 år, bosatt i Tyresö och behöver komma vidare mot arbete eller studier.
 • En väg in – stöd till egen försörjning

  En väg in är en myndighetsgemensam mottagning för personer som har behov av samordnat stöd för att komma till arbete, studier och egen försörjning.
 • Stöd på väg till arbetslivet

  Du som är arbetslös och mellan 18 och 64 år kan få stöd, vägledning och praktik för att underlätta inträdet på arbetsmarknaden. Målet är att du ska bli självförsörjande.
 • Stöd för unga utan gymnasieutbildning

  Är du mellan 16 och 20 år, gått ut grundskolan men inte avslutat någon gymnasieutbildning? Inom det Kommunala aktivitetsansvaret (KAA) erbjuder vi stöd och vägledning för dig som vill komma igång med att studera, arbeta eller ha någon annan sysselsättning på dagarna.
Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 22 februari 2018
Upp

Hitta på sidan