Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
Jobba hos oss

Jobba extra under studierna

Hos oss kan du som studerar en eftergymnasial yrkesutbildning eller vid universitet och högskola få möjligheten att få in en fot i arbetslivet genom att arbeta extra under studierna.

Möt några av våra studentmedarbetare

Studentmedarbetare Josefin Vestberg

Kombinerar studierna med meriterande jobb

Josefin Vestberg,

studentmedarbetare

Studentmedarbetare Lina Nilsson

Vem kan bli studentmedarbetare?

Du som på heltid studerar en eftergymnasial yrkesutbildning eller vid högskola och universitet kan söka jobb som studentmedarbetare.

Varför satsar Tyresö kommun på studentmedarbetare?

Tyresö kommun arbetar för att underlätta för dig som ung akademiker inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda kvalificerat extrajobb vid sidan av studierna. Genom studentmedarbetarjobbet får du som student en tidig kontakt med arbetslivet och en merit i ditt CV. Genom att ta tillvara på unga akademikers kompetens kan Tyresö kommun få värdefull kunskap som höjer kvaliteten på verksamheterna.

Hur funkar det?

Som studentmedarbetare jobbar du cirka 8 timmar i veckan med timlön. Du har själv möjlighet att styra över din arbetstid. Anställningen är tidsbegränsad på max ett år. Arbetsuppgifterna ska vara kvalificerade och ha en koppling till din utbildning. Kommunen kontaktar också högskolor och universitet i närheten där tjänsterna marknadsförs mer riktat till den målgrupp av studenter som söks för respektive tjänst.

Tjänsterna annonseras ut under lediga jobb. Vi har löpande behov av studenter som arbetar extra i förskola.

Sidan publicerad av: hr@tyreso.se
Senast uppdaterad: 13 mars 2018
Upp