Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
Jobba hos oss

Jobb som gör skillnad

I Tyresö kommun har vi fokus på livet och vardagen.

Vi underlättar vardagen för Tyresöborna mitt i livet. Det är här kommunens alla verksamheter finns. Barnomsorg, skola, äldreomsorg, renhållning, snöröjning, kultur och fritid, gång och cykelbanor – allt är en viktig del av Tyresöbornas liv.

Under hela livet följs vi åt av välfärden

Kommunen är en stor och viktig del av välfärden. Vi ansvarar för samhällsservicen. Varje dag arbetar vi med att utbilda barn och unga, hjälpa äldre och svaga i samhället, hålla rent och fint på våra gator och torg, skapa framtida hem med förutsättningar att kunna dricka kranvattnet och få soporna hämtade. Vi gör så att parkerna blommar, att turister trivs och att företagare får den service de behöver. Tillsammans skapar vi framtid varje dag.

Vill du också ha Sveriges viktigaste jobb, ett jobb som gör skillnad för människor. Vi har alltid behov av dig som vill påverka och göra skillnad. 

Sidan publicerad av: hr@tyreso.se
Senast uppdaterad: 7 mars 2018
Upp