01 juni 2022

Ica Kvantum Tyresö utsedd till Årets Butik

Ica Kvantum Tyresö prisades för sitt engagemang och kunnande när Tyresö Näringslivsdag påbörjades under onsdagen 1 juni.

Personal från Ica Kvantum Tyresö på scen under prisutdelningen tillsammans med Anita Mattson, kommunstyrelsens ordförande och Susanne Odelvall, Företagarna.

Efter att tyresöborna och juryn sagt sitt utsågs Ica Kvantum till Årets Butik 2022 när den sjunde upplagan av Tyresö Näringslivsdag invigdes den 1 juni. Näringslivsdagen är ett samarbete mellan organisationen Företagarna och Tyresö kommun och arrangeras för att synliggöra och främja det lokala näringslivet. Hela motiveringen lyder till årets pristagare lyder:

"I Årets Butik sätter man maten och kunden i fokus! Med engagerad och kunnig personal sprider man glädje och inspiration till varje enskild kund. Genom ett bra utbud och många inspirerande matförslag får man nya upplevelser varje vecka. Det här är en matvarubutik i världsklass som utvecklas tillsammans med kunden och som alltid erbjuder det bästa – ett föredöme för andra butiker. Särskilt utmärkande är de generösa öppettiderna kombinerat med den passionerade personalen. Denna butik gör handlingen till en trevlig helhetsupplevelse och vinner därmed titeln Årets Butik"

Årligt pris som engagerar tyresöborna

Priset delas ut en gång per år i samband näringslivsdagen och invånarna i Tyresö får nominera sina favortibutiker. Den här gången kom 645 röster in och 31 olika butiker nominerades. Kriterierna för årets butik handlar bland annat om tillgänglighet, positiv företagsanda, unikitet, öppettider och lokal.

Tidigare vinnare*

2019: Stora Coop
2018: Delikatessbutiken
2017: Stora Coop
2016: Köttboden
2015: Home by Mia
2014: Tyresö bokhandel

*Under 2020 och 2021 delades inget pris ut då Tyresö Näringslivsdag var inställd på grund av pandemin.

Här kan du läsa mer om Tyresö Näringslivsdag

Sidan publicerad av: Daniel Axelsson
Senast uppdaterad: 13 juni 2022