Hitta evenemang

Tyresö kommun har en bred programverksamhet inom musik, dans, teater, film och konst. I evenemangskalendern, månadsbladet, kulturbroschyren och vårt digitala nyhetsbrev Kulturnytt kan du läsa om vad som är på gång just nu.

Evenemangskalendern

Här hittar du evenemang som Tyresö kommun, föreningar och studieförbund arrangerar. Kalendern uppdateras regelbundet när nya tips kommer in.

Månadsbladet

Månadsbladet är en informationskanal för kultur- och fritidsevenemang som Tyresö kommun, Tyresöföreningar och studieförbund arrangerar. Urval görs av tipsen som vi fått in i evenemangskalendern. Månadsbladet finns att hämta på biblioteken och Servicecenter i Tyresö centrum. Det publiceras även som helsidesannons i kommunbilagan Mitt i Tyresö inför varje månadsskifte.

Månadsbladet mars 2019

Månadsbladet april 2019

Kulturbroschyren

Vårens kulturprogram samlas i en broschyr som ges ut inför varje vår och höst. Finns att hämta på biblioteken och Servicecenter och här på webbplatsen.

Kultur i Tyresö våren 2019

Kulturnytt

Elektroniskt nyhetsbrev om kultur och bibliotek i Tyresö. Bli prenumerant så har du kulturnyheterna direkt i din e-postbrevlåda.

Prenumerera på Kulturnytt

Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 20 mars 2019
Upp