Hitta evenemang

Tyresö kommun har en bred programverksamhet inom musik, dans, teater, film och konst. I evenemangskalendern, månadsbladet, kulturbroschyren och vårt digitala nyhetsbrev Kulturnytt kan du läsa om vad som är på gång just nu.

Evenemangskalendern – aktuella tips på vår webbplats

Här hittar du evenemang som Tyresö kommun, föreningar och studieförbund arrangerar. Kalendern uppdateras regelbundet när nya tips kommer in.

Evenemangskalendern

Kulturbroschyren – tryckt program med kulturtips

Vårens kulturprogram samlas i en broschyr som ges ut inför varje vår och höst. Finns att hämta på biblioteken och Servicecenter och här på webbplatsen.

Kultur i Tyresö våren 2019 – kulturbroschyren pdf-fil

Månadsbladet – annons och lösblad

Månadsbladet är en informationskanal för kultur- och fritidsevenemang som Tyresö kommun, Tyresöföreningar och studieförbund arrangerar. Urval görs av tipsen som vi fått in i evenemangskalendern. Månadsbladet finns att hämta på biblioteken och Servicecenter i Tyresö centrum. Det publiceras även som helsidesannons i kommunbilagan Mitt i Tyresö inför varje månadsskifte.

Månadsbladet maj 2019

Månadsbladet juni juli 2019

Kulturnytt – digitalt nyhetsbrev med aktuella kulturtips

Digitalt nyhetsbrev om vad som är på gång inom kultur- och biblioteksområdet i Tyresö. Bli prenumerant så har du kulturnyheterna direkt i din e-postbrevlåda.

Prenumerera på Kulturnytt

Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 21 maj 2019
Upp