22 december 2023

Detaljplan och gatukostnadsutredning för Fasanvägen etapp 13 antagen

Kommunfullmäktige har den 19 december 2023 beslutat om antagande. Du som tidigare framfört skriftliga synpunkter, har möjlighet att överklaga beslutet till och med 12 januari 2024.

Justering av protokollet med beslutet tillkännagavs på kommunens digitala anslagstavla den 22 december 2023. Beslut i ärende § 94 och 95 enligt protokollsutdrag. Planen har tagits fram med utökat förfarande.

Här hittar du planhandlingar för Fasanvägen etapp 13:

www.tyreso.se/fasanvagen

Besvärshänvisning

Den som är missnöjd med beslutet, som senast under granskningstiden skriftligen har framfört synpunkter som inte blivit tillgodosedda, kan inkomma med ett skriftligt överklagande. Överklagandet ska vara kommunen tillhanda senast tre veckor från den dag då ett tillkännagivande om justering av protokollet med antagandebeslut har satts upp på kommunens anslagstavla, dvs. senast den 12 januari 2024.

Efter kontroll att överklagandet kommit in i rätt tid lämnas överklaganden med kompletta handlingar till mark- och miljödomstolen för prövning.

Överklagandets innehåll

Överklagandet ska vara skriftligt och innehålla:

  • vilket beslut du vill överklaga (ange datum för beslut och diarienummer om det finns)
  • varför du vill att beslutet ska ändras, vilken ändring du önskar, samt de skäl, eventuella handlingar eller annat material som du åberopar.

Kom ihåg

  • att överklagandet ska undertecknas av dig personligen med ett namnförtydligande och ange dina kontaktuppgifter som namn, adress, e-postadress och telefonnummer så att du går att nå vid eventuella frågor.

Överklagandet skickas till

Med e-post: plan@tyreso.se eller per post till:

Tyresö kommun
Samhällsbyggnadskontoret
135 81 Tyresö

För frågor om detaljplanen: Christina Bolinder, (08-578 291 65), Christina.Bolinder@tyreso.se

För frågor om gatukostnadsutredningen: Åsa Ström, (08-578 291 99) Asa.Strom@tyreso.se

Figur som visar att vi befinner oss vid antagande i planprocessen som innehåller stegen: Uppdrag, samråd, granskning, antagande och laga kraft.

Underrättelse om antagande

Den här typen av information brukar normalt anslås i Mitt i Tyresö. Eftersom vi under jul- och nyårshelgerna inte har annonsering i den lokala tidningen meddelar vi här på tyreso.se. Informationen har även meddelats på kommunens digitala anslagstavla och annonserats i Dagens Nyheter.

Tyresö kommuns officiella anslagstavla

Sidan publicerad av: plan@tyreso.se
Senast uppdaterad: 22 december 2023