Tyck till om tyreso.se

Jämförelseguiden

Välkommen till Jämförelseguiden!

04 september 2014 Service

Jämförelseguiden är en ny service i Tyresö kommun. I Jämförelseguiden kan du bland annat jämföra olika grundskolor, förskolor och pedagogisk omsorg (familjedaghem).

Läs mer om Jämförelseguiden

Höstens föräldramöten

25 augusti 2014

Mellan den 2 sept och den 15 okt har Tyresö skola föräldramöten för årskurserna. Kl 18 inleder skolledningen mötet i matsalen, men kom gärna redan 17:30 då vi bjuder på soppa och nybakat bröd.

Se när årskurserna har möte

Ny skolledning på Tyresö skola

07 augusti 2014

Från höstterminen 2014 heter skolans rektor Annely Tärning och de biträdande rektorerna Magnus Nilimaa och Ingrid Bardh.

Läs mer om nya skolledningen
 

Fler nyheter

 • 17 september 2014

  Gratis föreläsning den 24 september på brandstationen

  Har du koll på brandsäkerheten där hemma? Boka din plats för ett gratis föredrag, praktisk användning av brandsläckare och visning för vuxna på Tyresö brandstation den 24 september!

 • 15 augusti 2014 Skola

  Nu går och cyklar vi till skolan!

  Under två veckor i september deltar Hanvikens skola, Strandskolan och Tyresö skola i den nationella tävlingen "Gå och cykla till skolan". Det är en av satsningarna skolorna gör för barnens hälsa, bättre miljö och förbättrad trafiksäkerhet.

 • 11 augusti 2014

  Möt Annely Tärning, ny rektor på Tyresö skola

  Relationsorienterad ledare med visioner – så beskriver Tyresö skolas nya rektor sig själv. Hon arbetat i Tyresös skolor i 14 år och de senaste två åren som biträdande rektor på skolan.

 • 02 juni 2014 Skola

  Nya riktlinjer för kommunala förskolor och fritidshem

  Från 1 juni 2014 gäller nya riktlinjer för kommunala förskolor och fritidshem samt fritidsklubbar i Tyresö kommun - information som är viktig för dig med barn kommunal förskola eller fritidshem.

 • 09 maj 2014 Skola

  Plus och minus i Skolinspektionens granskning

  Tyresös skolor har en bra verksamhet där mycket fungerar utmärkt. Men det finns förbättringsområden inom grundskolan. Det visade resultatet av Skolinspektionens granskning som genomförts under vårterminen.

 • 01 maj 2014 Fritid

  Ny utemiljö och världsrekord i Nyboda

  29 april invigdes den nya utemiljön i Nybodaområdet: konstgräsplan, innebandyrink, parkourbana och streetbasket. Samtidigt sattes världsrekord i bolljonglering. Här finns bilderna.

 • Fler nyheter Prenumerera
Pedagogiska rummet

Pedagogiska rummet

Verksamhetssidorna med dagsaktuell information från skolan och den senaste pedagogiska informationen från teamen hittar du i det "Pedagogiska rummet" som öppnas i nytt fönster. 
Länk till pedagogiska rummet

Film om Tyresö förskola och skola

Film om Tyresö förskola och skola

Här hittar du en film som presenterar verksamheten på Tyresö förskola och skola

Förstelärare

Förstelärare


De sex förstelärarna på Tyresö skola!

Monica Roxenhed, Tove Risberg, Åsa Karlsson, Carina Remmereit, Malin Lossman och Cicki Granberg har samtliga, efter en omfattande ansökningsprocess, blivit uttagna till uppdraget som förstelärare. Tyresö skola är mycket stolta över att dessa duktiga pedagoger fått detta uppdrag som kommer att vara till gagn för utvecklingen av vår skola.

Kontakt

Tyresö förskola och skola

Rektor
Annely Tärning
Postadress:
135 61 Tyresö
Besöksadress:
Tyresövägen 6