Tyck till om tyreso.se

 

Fler nyheter

 • 21 november 2014

  Viktigt att veta när du erbjuds förskoleplats

  Förändringar i riktlinjer avseende erbjudande av plats i förskola. Enligt beslut på barn-och utbildningsförvaltningen gäller från och med den 21 november 2014 följande förändringar: Platserbjudande måste besvaras inom 5 dagar. Vid obesvarade platserbjudanden och/eller nekande svar tas ansökningarna bort ur kön och kommunens platsgaranti upphör att gälla.

 • 18 november 2014

  Skolavslutning torsdagen den 18/12

  Torsdagen den 18/12 har vi gemensam skolavslutning för hela skolan kl 15-16 i idrottshallen. Fritids stänger kl 16.30 denna dag.

 • 11 november 2014 Skola

  Öppet hus på Tyresö gymnasium

  Onsdag 26 november har Tyresö gymnasium öppet hus 18-20. Vi önskar alla nior med föräldrar varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

 • 29 oktober 2014

  Viktiga datum läsåret 2014-2015

  Här ser ni några datum som är viktiga att hållareda på

 • 04 september 2014 Service

  Välkommen till Jämförelseguiden!

  Jämförelseguiden är en ny service i Tyresö kommun. I Jämförelseguiden kan du bland annat jämföra olika grundskolor, förskolor och pedagogisk omsorg (familjedaghem).

 • 15 augusti 2014 Skola

  Nu går och cyklar vi till skolan!

  Under två veckor i september - oktober deltog sex skolor i Tyresö kommun i den nationella tävlingen "Gå och cykla till skolan". Det är en av satsningarna skolorna gör för barnens hälsa, bättre miljö och förbättrad trafiksäkerhet.

 • Fler nyheter Prenumerera
Pedagogiska rummet

Pedagogiska rummet

Verksamhetssidorna med dagsaktuell information från skolan och den senaste pedagogiska informationen från teamen hittar du i det "Pedagogiska rummet" som öppnas i nytt fönster. 
Länk till pedagogiska rummet

Film om Tyresö förskola och skola

Film om Tyresö förskola och skola

Här hittar du en film som presenterar verksamheten på Tyresö förskola och skola.

Kort film om skolan

Förstelärare

Förstelärare


De sex förstelärarna på Tyresö skola!

Monica Roxenhed, Tove Risberg, Åsa Karlsson, Carina Remmereit, Malin Lossman och Cicki Granberg har samtliga, efter en omfattande ansökningsprocess, blivit uttagna till uppdraget som förstelärare. Tyresö skola är mycket stolta över att dessa duktiga pedagoger fått detta uppdrag som kommer att vara till gagn för utvecklingen av vår skola.

Kontakt

Tyresö förskola och skola

Rektor
Annely Tärning
Postadress:
135 61 Tyresö
Besöksadress:
Tyresövägen 6