Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Uppropsinfo i augusti med mera

09 juni 2016

Vi önskar alla våra nya elever samt blivande tvåor och treor ett skönt och avkopplande sommarlov. Här får du information om vad som händer i augusti.

Läs mer om vad som händer i augusti

Föreningsdag på Tyresö gymnasium

15 augusti 2016

Många av våra elever vill gärna engagera sig i föreningslivet men vet inte hur de ska göra för att få kontakt. För att hjälpa våra elever och för ge er möjlighet att presentera era verksamheter bjuder vi in till en föreningsdag torsdag 1 september 9-15.

Läs mer om föreningsdagen

En fantastisk studentdag!

03 juni 2016

Fredag 3 juni tog eleverna på Tyresö gymnasium studenten. Det var en minnesrik dag med tal, sång, underhållning och stipendieutdelningar. Sedan sprang alla glada studenter ut i solskenet och vuxenlivet kunde börja.

Läs mer om studentdagen.
 

Fler nyheter

 • 31 maj 2016

  Årets sommaravslutning för gymnasiets studenter

  Årets sommaravslutning för Tyresö gymnasiums studenter ägde rum på Tyresö Slott. Det var fantastisk stämning. Det bjöds på allsång, standup och god mat. Kvällen avslutades med dans. Tack till alla som var med och bidrog till denna härliga försommarkväll!

 • 30 maj 2016

  Språkintroduktionsprogrammet är en viktig väg in i samhället

  Varje år tar Tyresö kommun emot ensamkommande flyktingbarn – barn som av olika skäl tvingats lämna sitt hemland. Vi har träffat fyra av dem som har drömmar om en framtid i Sverige. Men först och främst vill de lära sig språket och träffa andra ungdomar.

 • Fler nyheter Prenumerera
Information

Information

Till höstterminen 2016, måndag 22 augusti, kommer följande nationella program starta på Tyresö gymnasium:

Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Fordon och transportprogrammet, Hantverksprogrammen, Frisör och Stylist samt Hotell och turismprogrammet.

Vi startar även Introduktionsprogrammet, Gymnasiesärskolan och Second Chance School.

Sökbilden till dessa program är stabil och många av programmen har fler sökande i år än föregående år. Vi är mycket positiva inför framtiden med dessa starka och väletablerade program på Tyresö gymnasium.

Alla elever som går i årskurs 1 och 2 på Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet fortsätter självklart till nästa årskurs som planerat.

Här kan du läsa information från Gymnasie- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Anna Steele.

Tyresö gymnasium - filmen

Tyresö gymnasium - filmen

bannersTG

bannersTG

bannersTG

bannersTG

banner TG

byn-etg