Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

UF-mässan i Älvsjö

ufpuff
22 mars 2017

Tyresö gymnasiums UF-företag från Hotell- och turismprogrammet samt Teknikprogrammet var på plats på den stora UF-mässan i Älvsjö.

Läs mer om UF-mässan

Praktikplatser leder till jobb

frisorpuffbild
16 mars 2017

Tyresö gymnasium har sedan länge ett tätt samarbete med branscherna vilket ger fina praktikplatser. Många av våra elever erbjuds jobb redan under sin praktik. Här kan du läsa om vad våra handledare tycker om våra elever.

Läs intervjuer med handledare här.

Framgångsrikt koncept får fler att söka till elprogrammet

etg-partner
13 mars 2017

El- och energiprogrammet med inriktning elteknik på Tyresö gymnasium är sen hösten 2015 en del av Elteknikbranschens Gymnasieskolor, ETG. Det har gjort utbildningen mycket populär. – Vi har märkt ett ökat söktryck, säger Sebastian Gäll, programansvarig.

Läs mer om ETG

Tyresö gymnasiums elever lyckas väl!

tg_jobb
20 januari 2017 Skola

Vi har sedan länge haft stora framgångar med våra yrkesprogram. Vi vet att många av våra elever som påbörjar en utbildning hos oss har stora möjligheter till arbete redan under studietiden. Många erbjuds även en fast anställning direkt efter studenten.

Läs mer om undersökningen

Att tänka på inför gymnasievalet!

SYV-TG
25 januari 2017

Hej. Vi heter Sofia och Urban och arbetar som studie- och yrkesvägledare på Tyresö gymnasium. Här kommer våra bästa tips inför ditt gymnasieval. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du frågor eller funderingar.

Läs mer om gymnasievalet
 

Fler nyheter

 • 08 mars 2017

  Fordonsprogrammet på internationella kvinnodagen

  Mekonomen har gjort en film på Fordonsprogrammet på Tyresö gymnasium där de lyfter fram #framtidsyrke och fokuserar på vilka egenskaper som behövs i branschen framför könsfördelningen. Filmen publiceras i dag på internationella kvinnodagen.

 • 24 februari 2017

  Grand Opening av Winn i Haninge

  Hotell och turismprogrammets elever i åk 1, HT16, deltog i årets Grand Opening av Winn i Haninge. Ett event med stjärnspäckad underhållning.

 • Fler nyheter Prenumerera
Information

Information

PROGRAMUTBUD 2017/18

byggbutt Bygg- och anläggningsprogramme   Bygg- och anläggningsprogrammet eldatbutt El- och energiprogrammet - Datorteknik   El- och energiprogrammet - Datorteknik elelbutt El- och energiprogrammet - Elteknik   El- och energiprogrammet - Elteknik
fordonbutt Fordons- och transportprogrammet   Fordons- och transportprogrammet fributt Hantverksprogrammet - Frisör   Hantverksprogrammet - Frisör htbutt Hotell- och turismprogrammet   Hotell- och turismprogrammet
stylbutt Hantverksprogrammet - Stylist   Hantverksprogrammet - Stylist
 
imbutt Introduktionsprogram  
sarbutt Gymnasiesärskolan Gymnasiesärskolan
 
Tyresö gymnasium - filmen

Tyresö gymnasium - filmen