Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Uppropsinfo i augusti med mera

09 juni 2016

Vi önskar alla våra nya elever samt blivande tvåor och treor ett skönt och avkopplande sommarlov. Här får du information om vad som händer i augusti.

Läs mer om vad som händer i augusti

En fantastisk studentdag!

03 juni 2016

Fredag 3 juni tog eleverna på Tyresö gymnasium studenten. Det var en minnesrik dag med tal, sång, underhållning och stipendieutdelningar. Sedan sprang alla glada studenter ut i solskenet och vuxenlivet kunde börja.

Läs mer om studentdagen.

Årets sommaravslutning för gymnasiets studenter

31 maj 2016

Årets sommaravslutning för Tyresö gymnasiums studenter ägde rum på Tyresö Slott. Det var fantastisk stämning. Det bjöds på allsång, standup och god mat. Kvällen avslutades med dans. Tack till alla som var med och bidrog till denna härliga försommarkväll!

Läs mer om sommaravslutningen

Intervju med Johanna, tidigare elev på Tyresö gymnasium

17 maj 2016

Johanna Jansson är en av de elever som gick i den första frisörklassen som startade på Tyresö gymnasium hösten 2009. Nu har det gått fyra år sedan hon tog studenten 2012.

Läs mer om Johanna
 

Fler nyheter

 • 30 maj 2016

  Språkintroduktionsprogrammet är en viktig väg in i samhället

  Varje år tar Tyresö kommun emot ensamkommande flyktingbarn – barn som av olika skäl tvingats lämna sitt hemland. Vi har träffat fyra av dem som har drömmar om en framtid i Sverige. Men först och främst vill de lära sig språket och träffa andra ungdomar.

 • 23 mars 2016

  Årets lyriktävling på Tyresö gymnasium

  För sextonde året i rad genomfördes lyrikfinalen på Tyresö gymnasium. Som vanligt i gymnasiets aula och datumet i år var den 22 mars. De inbjudna skådespelarna Ann-Charlotte Franzén och Kristina Rådström framförde stämningsfullt bidragen.

 • Fler nyheter Prenumerera
Information

Information

Till höstterminen 2016, måndag 22 augusti, kommer följande nationella program starta på Tyresö gymnasium:

Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Fordon och transportprogrammet, Hantverksprogrammen, Frisör och Stylist samt Hotell och turismprogrammet.

Vi startar även Introduktionsprogrammet, Gymnasiesärskolan och Second Chance School.

Sökbilden till dessa program är stabil och många av programmen har fler sökande i år än föregående år. Vi är mycket positiva inför framtiden med dessa starka och väletablerade program på Tyresö gymnasium.

Alla elever som går i årskurs 1 och 2 på Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet fortsätter självklart till nästa årskurs som planerat.

Här kan du läsa information från Gymnasie- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Anna Steele.

Tyresö gymnasium - filmen

Tyresö gymnasium - filmen

bannersTG

bannersTG

bannersTG

bannersTG

banner TG

byn-etg