Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Öppet hus på Tyresö gymnasium

Gymnasieelever
10 januari 2017 Skola

Onsdag 1 februari har Tyresö gymnasium öppet hus kl 17-19. Alla nior med föräldrar är varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

Läs mer om öppet hus

Ny rektor på Tyresö gymnasium

lena_beskow
20 januari 2017

Lena Beskow är ny rektor på Tyresö gymnasium sedan den 1 januari. Men hon är ett välkänt ansikte för elever och lärare efter några år på skolan på andra befattningar.

Läs mer om Lena Beskow

Tyresö gymnasiums elever lyckas väl!

tg_jobb
20 januari 2017

Vi har sedan länge haft stora framgångar med våra yrkesprogram. Vi vet att många av våra elever som påbörjar en utbildning hos oss har stora möjligheter till arbete redan under studietiden. Många erbjuds även en fast anställning direkt efter studenten.

Läs mer om undersökningen

Jonathan Rydberg på topp i Yrkes EM

jonathan_r_puff
16 december 2016

Jonathan gick ut Fordonsprogrammet på Tyresö gymnasium 2015. Han är redan en av Sveriges duktigaste bilmekaniker och tävlar för svenska yrkeslandslaget. Den 1-3 december tävlade Johan med ungdomar från hela Europa om EM-titeln i yrkesskicklighet.

Läs mer om Jonathan
 

Fler nyheter

 • 13 januari 2017

  Nu lagar vi all mat inom egna verksamheter

  Tyresö kommun har höga ambitioner vad gäller den mat som serveras i förskolor, skolor och äldreomsorg som drivs i egen regi. Nu tar vi även över köket som lagar till Björkbackens vård- och omsorgsboende och kommunala hemtjänsten.

 • 12 januari 2017

  Jack Werner besökte Tyresö gymnasium

  Vårterminen 2017 började med en mycket intressant föreläsning av Jack Werner för alla skolans elever. Han pratade om källgranskning på sociala medier för en fullsatt aula.

 • Fler nyheter Prenumerera
Information

Information

PROGRAMUTBUD 2017/18

byggbutt Bygg- och anläggningsprogramme   Bygg- och anläggningsprogrammet eldatbutt El- och energiprogrammet - Datorteknik   El- och energiprogrammet - Datorteknik elelbutt El- och energiprogrammet - Elteknik   El- och energiprogrammet - Elteknik
fordonbutt Fordons- och transportprogrammet   Fordons- och transportprogrammet fributt Hantverksprogrammet - Frisör   Hantverksprogrammet - Frisör htbutt Hotell- och turismprogrammet   Hotell- och turismprogrammet
stylbutt Hantverksprogrammet - Stylist   Hantverksprogrammet - Stylist
 
imbutt Introduktionsprogram  
sarbutt Gymnasiesärskolan Gymnasiesärskolan
 
Tyresö gymnasium - filmen

Tyresö gymnasium - filmen

bannersTG

bannersTG

bannersTG

bannersTG

byn-etg

logo-quality-hotels-original-trykk