Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Uppstartsvecka på Tyresö gymnasium

02 september 2016

Nu har skolan kommit i gång för allvar och hela förra veckan hade vi uppstartsdagar med alla våra nya elever, så att de fick lära känna varandra och sina nya lärare.

Läs mer om uppstartsveckan

Intervju med Johanna, tidigare elev på Tyresö gymnasium

17 maj 2016

Johanna Jansson är en av de elever som gick i den första frisörklassen som startade på Tyresö gymnasium hösten 2009. Nu har det gått fyra år sedan hon tog studenten 2012.

Läs mer om Johanna
 

Fler nyheter

 • 23 september 2016 Skola

  Direkt till jobb efter gymnasiet

  Tyresö gymnasium fokuserar på de framgångsrika yrkesförberedande programmen. De är en snabb väg ut till arbete vare sig man vill bli elektriker, frisör, bilmekaniker, jobba inom byggnadssektorn, med turism eller med mode och stil.

 • 30 maj 2016

  Språkintroduktionsprogrammet är en viktig väg in i samhället

  Varje år tar Tyresö kommun emot ensamkommande flyktingbarn – barn som av olika skäl tvingats lämna sitt hemland. Vi har träffat fyra av dem som har drömmar om en framtid i Sverige. Men först och främst vill de lära sig språket och träffa andra ungdomar.

 • Fler nyheter Prenumerera
Information

Information

Till höstterminen 2016, måndag 22 augusti, kommer följande nationella program starta på Tyresö gymnasium:

Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Fordon och transportprogrammet, Hantverksprogrammen, Frisör och Stylist samt Hotell och turismprogrammet.

Vi startar även Introduktionsprogrammet, Gymnasiesärskolan och Second Chance School.

Sökbilden till dessa program är stabil och många av programmen har fler sökande i år än föregående år. Vi är mycket positiva inför framtiden med dessa starka och väletablerade program på Tyresö gymnasium.

Alla elever som går i årskurs 1 och 2 på Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet fortsätter självklart till nästa årskurs som planerat.

Här kan du läsa information från Gymnasie- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Anna Steele.

Tyresö gymnasium - filmen

Tyresö gymnasium - filmen

bannersTG

bannersTG

bannersTG

bannersTG

banner TG

byn-etg