Tyck till om tyreso.se

Se och göra

Tyresö är en ung och aktiv kommun. Här finns över 200 föreningar av de mest skilda slag.

Många besöker Tyresö för naturens skull – du kan fiska, bada, paddla, vandra, cykla, plocka svamp, rida eller spela golf. Tyresö slott med sin park är också ett attraktivt utflyktsmål. 

Grym på att sjunga? Anmäl dig till Funkisfestivalen!

Affischbild Funkisfestival
07 november 2017

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. 2018 är Tyresö med för första gången – och nu vi vill se DIG rocka loss på scen!

Läs mer om Funkisfestivalen
 

Nyheter

 • 20 november 2017 Kultur

  Hatet - föredrag med Maria Sveland

  Lördag 25 november kl 13-15 kommer författaren Maria Sveland till biblioteket i Tyresö centrum och föreläser på temat Hatet - anifeminism i världens mest jämnställda land. Fri entré.

 • 07 november 2017 Kultur

  Utställning: Med kameran som öga

  Sara Hartman ställer ut fotografier på biblioteket i Trollbäcken, Vendelsövägen 59 A. Välkommen på vernissage lördag 18 november 12.00–14.00.

 • 25 september 2017 Service

  På upptäcktsfärd med nya Tyresöbor

  En gång om året bjuder Tyresö kommun nyinflyttade Tyresö­bor på en gratis guidad busstur. Häng med och träffa några nya invånare!

 • 25 september 2017 Kultur

  Spännande vecka på bibblan

  9–14 oktober händer det extra många spännande saker för alla åldrar på biblioteken i Tyresö. Vad sägs om att gå på en interaktiv Muminutställning? Eller varför inte boka en PB – en personlig bibliotekarie.

 • 29 maj 2017 Fritid

  Det händer på Alby

  Frågar man en Tyresöbo om kommunens bästa smultronställen står Alby garanterat med på listan. Hit åker besökare från hela länet för att njuta av den härliga naturen. Fast även om Tyresöborna är nöjda med mycket här, står utvecklingen inte still.

 • 11 april 2017

  Bli startkompis - visa en nyanländ ditt Tyresö

  Vill du visa en ny Tyresöbo ditt Tyresö under en timmes promenad? Bli startkompis!

 • Fler nyheter Prenumerera