Tyck till om tyreso.se

Tyresö Näringslivsdag

Boka redan nu in 17 november 2017 för Tyresö Näringslivsdag!

Topbanner

För att synliggöra och främja det lokala näringslivet genomför vi Tyresö Näringslivsdag. Dagen inleds med en mässa som är öppen för allmänheten och har fri entré och avrundas med en fartfylld galakväll på Tyresö slott. Under dagen delas även priset ut till årets butik.

 

Tack till alla utställande företag, samarbetspartners och sponsorer!

Vi som arbetat med Tyresö Näringslivsdag, vill rikta ett stort tack till alla som besökte och medverkade på Näringslivsdagen och gjorde dagen och kvällen så fantastisk! 

Dagen inledes med en företagsmässa inne i Tyresö Centrum som var öppen för allmänheten, två priser delades ut, Årets Butik och Bästa monter. Inspirationstalare under dagen var Paolo Roberto.

Rekryteringsmässan öppnade kl.13 och lockade till sig ett stort antal besökare. Näringslivsdagen avslutades med en galakväll där priserna delades ut till årets företagare och årets nyföretagare och årets miljösatsande företag.

 

Galakväll på Tyresö slott

Kvällen inleddes med mingel och välkomstdrink i danssalen, därefter fortsatte kvällen med god mat varvat med prisutdelning och underhållning som ledde till slottet  gungande när alla gäster rycktes med till den härliga musiken - underbar kväll med drag! Kvällens konferencier var duon Suit & Tie och de tog hand om kvällens fartfyllda underhållning, stämningen var hög från start till slut! 

Mer information och bilder från dagen publiceras även på Facebook Tyresö näringsliv, men boka redan nu in i kalendern kommande näringslivsdag den 17 november 2017!

Tyresö NÄringslivsdag loggaEtt arrangemang i samverkan mellan Tyresö kommun och Företagarna.

Intresserad av att vara samarbetspartner?

För mer information besök Partners.

Vid frågor om näringslivsdagen och galan kontakta Gunilla Berg, näringslivschef, Tyresö kommun

Telefon: 08-578 294 63 eller gunilla.berg@tyreso.se

 

 


Publicerad av: Gunilla Berg

Senast uppdaterad: 2017-03-30

Högermeny

Kontakt

Näringslivschef
Gunilla Berg