Tyck till om tyreso.se

Förskola och skola

I Tyresö kommun är valfrihet ett motto. Du kan välja förskola, annan pedagogisk omsorg (familjedaghem) och skola i kommunal eller enskild regi.

Ansökan till samtliga förskolor, pedagogisk omsorg och grundskola, oavsett regi, gör du här:

E-tjänstportalen

Barns rätt på Gunghästen

Barnkonventionen på Gunghästens förskola
19 juni 2017 Förskola

Olikheter och likheter, vilka rättigheter har jag och vad är en familj? Variationerna på temat barnkonventionen har varit många på Gunghästens förskola under våren.

Läs mer om arbetet med barnkonventionen
 

Nyheter

 • 28 augusti 2017

  Kurs i föräldraskap

  Hur vill du att ditt barn ska komma ihåg dig om 20 år? I höst hälsar vi alla föräldrar till barn i åldrarna 3-12 varmt välkomna till två nya omgångar med ABC-gruppträffar om föräldraskap. Programmen startar den 26/9 respektive den 3/10.

 • 21 augusti 2017 Skola

  Tyresö gymnasiums elever lyckas väl!

  Vi har sedan länge haft stora framgångar med våra yrkesprogram. Vi vet att många av våra elever som påbörjar en utbildning hos oss har stora möjligheter till arbete redan under studietiden. Många erbjuds även en fast anställning direkt efter studenten.

 • 22 juni 2017 Förskola

  Tre miljoner i statsbidrag för minskade barngrupper

  Tyresös kommunala förskolor har för läsåret 17/18 beviljats sammanlagt 3 026 000 kronor i statsbidrag för att minska storleken på barngrupperna.

 • 20 juni 2017 Skola

  Sommarlov? Nä, sommarskola!

  Fyra hugade elever och två engagerade lärare samlades på Nyboda skola för att starta upp sommarskolan. Det är första gången som Tyresö kommun arrangerar sommarskola i denna form.

 • 07 juni 2017

  Byggplank blev snyggplank – tack vare elever

  Byggarbetsplatser ser inte alltid så roliga ut. Men tack vare klass 6 på Njupkärrs skola är nu byggplanket vid bio Forellen, som skärmar av bygget mot Norra Tyresö Centrum, härligt att beskåda.

 • 05 juni 2017 Förskola

  Nya telefontider för förskolefrågor

  Från och med den 5 juni besvarar vi samtal om förskola och fakturafrågor vardagar mellan 08:30 och 12:00.

 • Fler nyheter Prenumerera