Tyck till om tyreso.se

Avfall och återvinning

Avfall och återvinning

 

Vill du veta mer om...

 

Nyheter

 • 21 oktober 2017

  Brand på Kretsloppscentralen

  Det utbröt en brand på Kretsloppscentralen i Petterboda tidigare idag och räddningstjänsten tillkallades för att släcka branden. Med anledning av det inträffade fick Kretsloppscentralen stänga lite tidigare.

 • 09 oktober 2017

  Vägarbeten på gång som påverkar avfallstömningen

  Vägarbeten begränsar framkomligheten för våra avfallsfordon och kan innebära att du behöver placera ditt kärl på annan plats inför tömning. Läs om kommande arbeten och vad du bör tänka på.

 • 25 september 2017

  Skapa baconbränsle av ditt matavfall

  Väljer du att pastapendla, åka på en rotfruktsresa eller köra bilen på baconbränsle? Vecka 39 och 40 är den regionala matavfallskampanjen igång, för att få fler att börja sortera ut sitt matavfall.

 • 22 september 2017

  Söndagsöppet på kretsloppscentralen

  Under fyra veckor i oktober har kretsloppscentralen i Petterboda söndagsöppet, med start söndagen den 1 oktober kl 9-14.

 • 30 augusti 2017

  Nyheter kring din avfallshantering

  I höst sker vissa förändringar i avfallshanteringen i Tyresö. Förändringarna beror på att ett ny avtalsperiod träder ikraft. Avtalen är upphandlade enligt lagen om offentlig upphandling och innebär denna gång, inte byte av avfallsentreprenörer.

 • 10 juli 2017

  Stora Coop i centrum – nytt utlämningsställe för matavfallspåsar

  Nu kan du som sorterar ut ditt matavfall även hämta ut fler matavfallspåsar på Stora Coop i Tyresö centrum. Passa på att hämta ut fler påsar samtidigt som du är och handlar i Tyresö centrum.

 • Fler nyheter Prenumerera

Högermeny

Relaterad information

Kontakt

Förpacknings- och tidningsinsamlingen


Ansvar för återvinningsstationer
Matavfallsinsamling

Matavfallsinsamling