Kultur i höstmörkret

Vecka 46 slår vi ett extra slag för kultur i Tyresö. Då erbjuds extra många kulturupplevelser inom konst, litteratur, dans, musik, film och teater, mitt under den mörkaste årstiden! Programmet läggs ut här i slutet av oktober.

Kulturveckan är ett samarbete mellan Tyresö kommun och det lokala föreningslivet. Vi hoppas att alla Tyresöbor ska få upp ögonen för vilket rikt kulturutbud det finns i närområdet. Det ska finnas roliga och spännande upplevelser för alla åldrar, i alla kommundelar!

Vill din förening vara med i Kultur i höstmörkret 2018?

Tyresöföreningar välkomnas att delta om ni vill arrangera ett program med kulturellt innehåll. I år jobbar vi utifrån temat Berättelser från hela världen, men det är inte ett måste att hålla sig inom ramen för temat för att vara med i kulturveckan. Hur programmet utformas bestämmer ni själva utifrån era förutsättningar och möjligheter. Detta kan vara ett bra tillfälle för er förening att visa er verksamhet för Tyresöborna! Vill din förening vara med? Välkommen att skicka in en intresseanmälan. Sista anmälningdsdag är den 8 oktober.

Anmälan till Kultur i höstmörkretlänk till annan webbplats

Möjlighet till fria lokaler och ekonomisk stöd

Tyresö kommun ansvarar för samordning och marknadsföring kring Kultur i höstmörkret. Vi har också vissa lokaler som föreningarna kan få tillgång till utan kostnad; kontakta oss om ni behöver låna lokal. Behöver ni ekonomiskt stöd för att genomföra ert arrangemang? Då kan din förening söka kulturbidrag – senaste ansökningsdag är den 15 april.

Läs mer om kulturbidragen

Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 24 april 2018
Upp