Kultur för barn

Vi erbjuder teater, film, sagolek och andra upplevelser för barn under året – på biblioteken, bygdegården i Gamla Tyresö, Kulturcentrum Kvarnhjulet och på Forellscenen.

Program

En kulturbroschyr med alla arrangemang finns att hämta på biblioteken och på Servicecenter i Tyresö centrum. Här hittar du en utskriftsvänlig version:

Kultur i Tyresö hösten 2018

Biljetter

Ibland är det gratis, men oftast kostar biljetterna till barnteater 30 kr. Både barn och vuxna behöver biljett och antalet platser är begränsat. Biljetterna släpps på måndagen två veckor innan föreställningen äger rum. Vi rekommenderar förköp. Det går snabbt och enkelt på webbplatsen:

Förköp av biljetter

Du kan köpa biljetter till och med dagen innan föreställningen här på webben eller på Servicecenter i Tyresö centrum. Resterande biljetter säljs vid spellokalen på föreställningsdagen. 

Speltid

Programmen för de minsta barnen varar cirka 30 minuter, övriga 40–50 minuter. Inget insläpp efter föreställningens början.

Kultur för barn och vuxna med funktionsvariationer

Varje år arrangeras kulturprogram för barn och vuxna med behov av särskild stöd. Hösten 2018 blir det mim, dans och nycirkus! För speltider och anmälan kontakta Lena Guthe på tel. 070-488 94 03 eller e-post lena.guthe@tyreso.se. Begränsat antal platser. 

  • Måndag 1 oktober "Vid skogens slut" med Pantomimteatern
  • Fredag 19 oktober "Sadunära" med Zebradans
  • Onsdag 21 november "Totto Otto och deras bästa vän Lilla" med Kompani Kanalje

Totto Otto och deras bästa vän Lilla med Kompani Kanalje

Sidan publicerad av: Lena Guthe
Senast uppdaterad: 26 oktober 2018
Upp