Kultur för barn

Vi erbjuder teater, film, sagolek och andra upplevelser för barn under året – på biblioteken, bygdegården i Gamla Tyresö, Kulturcentrum Kvarnhjulet och på Forellscenen.

Program

En broschyr med arrangemang i kommunens regi finns att hämta på biblioteken och på Servicecenter i Tyresö centrum. Vårens program hittar du här.

Kultur i Tyresö hösten 2019

Biljetter

Ibland är det gratis, men oftast kostar biljetterna till barnteater 30 kr. Både barn och vuxna behöver biljett och antalet platser är begränsat. Vi rekommenderar förköp. Det går snabbt och enkelt på webbplatsen:

Förköp av biljetter

Du kan köpa biljetter till och med dagen innan föreställningen här på webben eller fysiska biljetter hos Servicecenter i Tyresö centrum. Eventuellt resterande biljetter säljs vid spellokalen på föreställningsdagen. 

Speltid

Programmen för de minsta barnen varar cirka 30 minuter, övriga 40–50 minuter. Inget insläpp efter föreställningens början.

Kultur för barn och vuxna med funktionsvariationer

Alla är välkomna på våra ordinarie kulturprogram, men vill du eller din arbetsplats arrangera särskilda program för denna målgrupp kan du söka medel hos Kommunala rådet för funktionshinderfrågor. Beslut tas två gånger per år: 15 april och 15 oktober. För mer information, kontakta anette.jansson@tyreso.se.

Sidan publicerad av: Lena Guthe
Senast uppdaterad: 13 augusti 2019
Upp