Sommarkollo 2020

Nu kan du anmäla dig till de sommarkollo som kommunen erbjuder – både fritidsgårdarna och kulturskolan anordnar dagkollo med olika inriktningar. Vad sägs om att bada, paddla, spela fotboll, dansa, sjunga… Du kan också skapa en minimusikal eller gå på parkourkollo!

Bubbleball

På dagkollot kan du prova på nya aktiviteter, till exempel bubbleball.

TYRESÖ KULTURSKOLA

Kulturskolekollo vecka 24, 25

11 juni - 12 juni samt 15-16 juni kl 10-16 på Kulturskolan Kvarnhjulet

För barn 11-15 år. Under fyra inspirerande dagar kommer du att dansa, sjunga, spela teater och instrument tillsammans med andra. Vi lär känna varandra i positiv laganda för att avsluta dagarna med en riktig dundershow! Medtag egen lunch. Kostnad 720 kronor. För bokningsfrågor: kulturskolan@tyreso.se.
För andra frågor: jessica.lang@tyreso.se

Musikalkollo vecka 23 och 33

4 augusti - 7 augusti kl 9-15 eller
11 augusti- 14 augusti kl 9-15 på Kulturskolan Kvarnhjulet

För barn 9-13 år Var med och skapa en minimusikal tillsammans med kvalificerade pedagoger. Tisdag till fredag med uppspel för nära och kära på fredagen. Medtag egen lunch. Kostnad 720 kronor. För bokningsfrågor: kulturskolan@tyreso.se
För andra frågor: Karin Lingtorp Andersson tel 073-324 65 00

Anmäl dig här i Kulturskolans kurskataloglänk till annan webbplats

TYRESÖ FRITIDSGÅRDAR

Dagkollo på Alby friluftsgård veckorna 25-27

En gammal tradition fortsätter – Tyresö fritidsgårdar anordnar dagkollo i Alby veckorna innan midsommar för dig som ska börja årskurs 4-7. Vi kommer att paddla kanot, spela fotboll, pyssla, bada, sola, leka, göra utflykter och en massa annat skoj. Kostnad 500 kronor per vecka.

Dagkollo på Nyboda fritidsgård veckorna 32 och 33

I augusti har vi också dagkollo för dig som ska börja årskurs 4-7, men då utgår vi från Nyboda fritidsgård. Var med på ett kul äventyr och träffa många kompisar! Kostnad 500 kronor per vecka.

Nyhet för i år är att vi även har parkourkollo för dig som ska börja årskurs 2–6 under v33.

Här kan du läsa mer om fritidsgårdarnas dagkollo och anmäla dig

(Med reservation för ändringar på grund av rådande coronapandemi. Tyresö kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Blir våra kollon inställda får du pengarna tillbaka).

Sidan publicerad av: Christine Salomonsson
Senast uppdaterad: 6 april 2020
Upp