Fritidsklubbar

Fritidsklubben på Kringlan i Trollbäcken och på Nyboda i centrala Tyresö är en öppen eftermiddagsverksamhet som riktar sig till dig som går i årskurs 4–6.

Öppettider

Måndag–fredag kl 14.00–17.00

Adress

Fritidsklubb Kringlan, Vendelsövägen 42
Fritidsklubb Nyboda, Kvarnhjulet, hus E, Pluggvägen 6 E

Aktiviteter på klubben

Här kan du träffa kompisarna efter skolan, vara med på olika aktiviteter eller bara ta det lugnt. Du kan spela pingis och tv-spel, baka, se på film, sjunga karaoke eller vara med i vår skapande verksamhet. Det finns musikrum och datorer samt utrymme där du kan läsa läxorna. Aktiviteterna styrs av vad du önskar göra – kom gärna med egna förslag!

Så här jobbar vi

Fritidsklubben är en öppen verksamhet vilket innebär att barnen kommer och går som de själva och föräldrarna vill och tillåter. Vi ser gärna att du som förälder kommer in till oss på klubben ibland, det är alltid trevligt att träffa er och era barn!

Vi arbetar för:

  • allas lika värde
  • att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade
  • att vi ska använda ett vårdat språk
  • att visa respekt för varandra och varandras olikheter

  Öppettider under terminslov

  Under skolloven (sportlov, påsklov, höstlov) är verksamheten öppen kl 9.00–17.00. Under loven förändras verksamheten lite, det kan bli utflykter och andra aktiviteter. Programmet delas ut någon vecka innan lovet. Under lovet så serverar vi även lunch till en kostnad av 20 kr eller två klipp på melliskortet.

  Anmälan

  Anmälan till fritidsklubben görs via våra e-tjänster.

  Anmälan till fritidsklubbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Kostnader

  Kostnaden för att gå på fritidsklubben är 500 kronor per termin. Mellanmålet kostar 10 kronor per dag. På loven serveras även lunch för 20 kronor per dag. Det finns möjlighet att köpa ett "melliskort" med 12 klipp för 100 kronor.

  Sidan publicerad av: Tomas Olausson
  Senast uppdaterad: 26 oktober 2018
  Upp