Fritidsgårdar

I Tyresö finns tre fritidsgårdar och två träffpunkter som har öppet på kvällarna. Här kan ungdomar från årskurs 7 och uppåt lyssna på musik, spela spel och umgås. Hos oss kan du känna dig trygg – vi har nolltolerans mot mobbning.

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/tyresofritidsgardarlänk till annan webbplats

Fritidsgårdar och träffpunkter

 • Nyboda fritidsgård

  På grund av brand den 12 februari hålls fritidsgårdens verksamhet i Café Bonzas lokaler istället, i Hus C. För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du hittar oss i centrala Tyresö nedanför Nyboda skola. Vi har bred musikverksamhet, rockstudio, gym och dansgrupper.
 • Kringlans fritidsgård

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Fritidsgården ligger i Trollbäcken mitt emot Kumla skola. Här kan du spela spel, snacka med kompisar och vara med på aktiviteter.
 • Bergfotens fritidsgård för personer med funktionsnedsättning

  Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning från tretton år och uppåt. Du hittar oss på Bergfotens skola. Här kan du träffa vänner, sporta och lyssna på musik. Vi erbjuder också korttidstillsyn.
 • Träffpunkt Krusboda

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du hittar oss vid Krusboda Torg. Här kan du umgås med kompisar, spela spel och vara med på aktiviteter.
 • Träffpunkt Strand

  För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Vi håller till i Östra Tyresö. Här kan du spela pingis, spela spel, lyssna på musik, måla och umgås med vännerna.
 • Tyresö fritidsgårdars app

  Ladda ner vår app så blir du automatiskt uppdaterad om vad som händer på Tyresös fritidsgårdar och träffpunkter. Ladda ner appen gratis på App Store eller Google Play – sök på Tyresö fritidsgårdar.
 • Café Bonza - ungdomscafé

  Välkommen till Café Bonza ­­– stället för dig mellan 16 och 20 år. Här är det dina egna önskemål som ligger till grund för verksamheten. Tillsammans med våra engagerade ungdomscoacher förverkligar vi dina idéer.
 • Fritidsgårdarnas sommarkollo 2020

  Fritidsgårdarna i Tyresö anordnar dagkollo vid Alby friluftsgård och Nyboda fritidsgård för dig som ska börja åk 4-7 i sommar. Var med på ett kul äventyr och träffa många kompisar. Vi ordnar också parkourkollo från åk 2.
Sidan publicerad av: Tomas Olausson
Senast uppdaterad: 30 juni 2020
Upp

Hitta på sidan