Föreningsservice

Tyresö kommun erbjuder service till föreningslivet. Du kan boka föreningslokaler, annonsera gratis, kopiera protokoll och få råd och stöd i föreningsfrågor från våra handläggare.

Service till föreningar

 • Annonsera gratis

  Kommunen samarbetar med och stöder föreningslivet i Tyresö. Tipsa oss gärna om evenemang så publicerar vi dem gratis i evenemangskalendern här på kommunens webbplats och, i mån av plats, i ett tryckt månadsblad.
 • Boka lokal

  I kommunen finns olika typer av lokaler att hyra, allt från skolmatsalar och aulor till möteslokaler och gymnastiksalar. Boka lokal via webb-bokningen. Där kan du söka efter lediga tider, skicka en bokningsförfrågan och hitta information om lokalens utrustning och hyresregler. Åldersgräns för att boka kommunens lokaler är 18 år.
 • Kopiering för föreningar

  Föreningskopieringen finns i kommunens Servicecenter i Tyresö Centrum. Där får föreningar hjälp med kopieringen av kommunens vaktmästeri.
 • Lotteri

  Om din förening vill anordna ett lotteri måste du söka tillstånd från Tyresö kommun. Här kan du läsa mer om lagen som styr lotterier, vilka som kan få tillstånd och vad som ska bifogas i din ansökan.
 • Tidsfördelning i hallar och lokaler

 • Vi som jobbar med föreningsservice

  Ta gärna kontakt med oss om du inte hittar svaren på dina frågor här på webbplatsen. Här hittar du också kontaktuppgifter till vaktmästarna i våra hallar.
Sidan publicerad av: Lena Guthe
Senast uppdaterad: 22 maj 2020

Hitta på sidan