Boka lokal

I kommunen finns olika typer av lokaler att hyra, allt från skolmatsalar och aulor till konferenslokaler och gymnastiksalar. Boka lokal via webb-bokningen. Där kan du söka efter lediga tider, skicka en bokningsförfrågan och hitta information om lokalens utrustning och hyresregler. Åldersgräns för att boka kommunens lokaler är 18 år.

I webb-bokningen kan du själv skicka en bokningsförfrågan utan att logga in. Du ser bokningsschemat och vilka tider som är lediga. Du kan leta efter en speciell lokal eller ett visst datum. Där hittar du också hyresreglerna.

Gör så här:

  • Välj "grupp av objekt" (till exempel gymnastiksalar).
  • Välj "ett eller flera objekt". För att välja flera behöver du hålla Ctrl-knappen intryckt när du vänsterklickar.
  • När du valt en lokal får du fram bokningsschemat. Under fliken "Information" kan du se vilken utrustning som finns, hur många personer som får plats och vilka hyresregler som gäller för just den lokalen.
  • När du har hittat en ledig tid som passar skickar du en bokningsförfrågan genom att vänsterklicka i det vita fältet och fylla i dina uppgifter i rutan.

Obs! Lokalen är inte definitivt bokad förrän du fått en bokningsbekräftelse. Om du inte fått en bokningsbekräftelse har inte bokningen gått igenom, kontakta oss då för mer information.

Sidan publicerad av: Susanne Svidén
Senast uppdaterad: 28 juni 2019

Hitta på sidan