Kulturskolebladet nr 22 - Nu grönskar det! 🌿 🌸

Kulturskolans informationsblad kommer ut en till två gånger per termin.

Kulturskolans dag, avslutningar, återanmälan och sommarkollo!

Snart kommer en skiva vattenmelon, annan frukt eller kanske en glass att varvas med bad och lediga dagar. Här kan du läsa om vad som händer hos oss innan dess och om våra sommaraktiviter.

Vi på kulturskolan ser fram emot en tid med konserter, avslutningar, vernissager, föreställningar och andra former av evenemang. Lite längre ner på sida kan du läsa om Kulturskolans dag och våra sommarkollon(vi har fortfarande platser kvar till både vecka 31 och 32). Du får också svar på frågor angående anmälan/återanmälan och när höstens kurskatalog släpps.

Vattenmelon-skiva med en utskuren åttondels-not.

Foto: Pixabay

Kulturskolans dag 17 maj!

Den 17 maj bjuder kulturskolans elever på färgsprakande uppträdanden på flera olika scener runtom kulturskolan. Du får uppleva såväl musik som dansuppträdanden och prova på trummor, DJ:ing, cirkus och måleri.

Kom för en stund eller upplev hela eventet.
Fri entré. Varmt välkomna!

Datum: Tisdag 17 maj
Tid: kl. 16-19
Plats: I området runt Kvarnhjulet, hus A, Pluggvägen 6

Vecka 24! Sommarkollo med kultur!

Precis som förra året bjuder vi vecka 24 på sommarkollo. Du kommer kunna varva bad med olika kulturformer, med mera. Kollot är ett spännande samarbete mellan fritidsgårdarna samt kulturskolan och är redan fullbokat.

Två tjejer badar med badring.

OBS! Platser kvar till musikalkollo vecka 31 och 32

Vårt uppskattade musikalkollo är tillbaka vecka 31 och 32. För barn och ungdomar Intresserade av sång, musik, dans och teater är det här rena paradiset. Kollot är för dig som är 9–13 år. Ta chansen och var med på vårt populära musikalkollo och skapa en minimusikal! Tillsammans med kvalificerade pedagoger introduceras du i musik, dans och teaterarbete. Kollot avslutas med ett uppspel för familj och vänner. Välkommen! Mer information och anmälan: Till kurskatalogen Länk till annan webbplats.


En mörk siluett av en person som dansar med armarna utsträckta med strålkastare i bakgrunden.

Anmälan och återanmälan till hösten 2022

Höstens ordinarie kurskatalog öppnar igen 24 augusti och återanmälan till befintliga kurser är 2-15 augusti. Vårens kurskatalog för ordinarie kurser är stängd. Om du vill veta mer om våra kurser, hänvisar vi till hemsidans kursinformation. Direktlänk till information om våra kurser: Kurser hösten 2022

Tyresö kulturskola önskar fortsatt fin vår!

Nu önskar Tyresö kulturskola alla ett fint slut på vårterminen, det kommer en sommarhälsning från oss i början av juni. Besök gärna Kulturskolans dag 17 maj och anmäl er till våra sommarkollon vecka 31och 32. Hörs snart igen!

Foto: Pixabay

Gilla oss på Facebook! Vår sida uppdateras ofta. Genom att besöka och gilla den får du med jämna mellanrum inspirerande och viktig information (text, bild/film) med mera. Tyresö kulturskolas Facebook Länk till annan webbplats.