Kulturskolebladet nr 17 - Vårkänslor och dags för påsklov! 🐣

Kulturskolans informationsblad kommer ut en till två gånger per termin.

Halva priset på kurser, glädjande elevenkät och lovaktiviteter!

Naturen gör som alltid 🌼

Snödroppar, krokus, grönare gräs, längre och ljusare dagar. Skönt att naturen bjuder till som vanligt, den här andra våren under pandemin. På kulturskolan är vi tacksamma över att alla barn och ungdomar åter är välkomna till våra lokaler. Vår undervisning håller på maj ut och första veckan i juni, sista tillfället för olika kurser skiljer sig något åt. I det här Kulturskolebladet kan du läsa om vår kursrea, resultatet av elevenkäten och våra påsklovsaktiviteter.

Foto: Pixabay

Gott betyg för Tyresö kulturskola

Stort tack till alla er som svarade på "Våga visas" elevenkät. Den betyder mycket för oss och har med åren blivit ett viktig del i vår utvecklingsprocess. Vi får genom era svar bättre insikt i vad ni tycker om vår verksamhet. Årets enkät visar tydligt att vi är på rätt väg. Våra lärare får fantastiskt fina omdömen och 96% av eleverna tycker det är roligt och är nöjda med kulturskolan. Vi tar naturligtvis vara på alla tips, råd och önskemål vi fått från föräldrar och elever via undersökningen och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre.

Halva priset på lediga ordinarie kurser!

Måla 🎨, dansa 💃🏽🕺🏼, spela instrument 🎻🎺🥁🎸🎹, sjunga 🎤, animera film 🎬, göra musik 🎧, spela teater och musikal 🎭, vill du kanske lära dig jonglera 🤹‍♂️ eller andra cirkuskonster🎪?

Vi är stolta över vårt utbud och du har nästan säkert drömt om att prova något av allt vi har att bjuda.

Mer information och kurskatalogen
Varför ska man gå på kulturskolan?
Inspirerande film om Tyresö kulturskola Länk till annan webbplats.

Foto: Pixabay

Gratis påsklovsaktiviteter på kulturskolan, i form av cirkusskola, musikproduktion och dans!

Prova cirkus den 6 och 7 april på kulturskolan. Vi fokuserar på akrobatik, gå på lina och jonglering. För barn 6-13 år.

(länk inaktuell)

Vår lovaktivitet med dans och musikproduktion är redan fullbokad. De som är med får lära sig enkla verktyg för att producera egen musik och hur man koreograferar egen dans, till musiken man själv har skapat. Slutligen spelar vi in musikvideos med den nyskapade musiken och dansen!

Tyresö kulturskola önskar alla Glad Påsk!

Passa på att fynda under kursrean och kom ihåg att du kan boka mer än en kurs, även när det gäller enskild undervisning. Kolla gärna in våra lovaktiviteter. Vi vill också slå ett slag för en av påskens främsta kulturyttringar, äggmålningen. Vattenfärg, tusch, blyerts eller annat, så länge man lägger ner sin själ, är allt tillåtet. 😉

Foto: Pixabay

Gilla oss på Facebook! Vår sida uppdateras ofta. Genom att besöka och gilla den får du med jämna mellanrum inspirerande och viktig information (text, bild/film) med mera. Tyresö kulturskolas Facebook Länk till annan webbplats.