Välkommen till oss

Funderar du på att söka till Tyresö gymnasium? Här kommer en hälsning från rektorn som berättar mer om skolan.

Lena Beskow, rektor på Tyresö gymnasium. Foto: Lars Fuglesang

Nu är det dags för dig att fatta beslut om ditt nästa utbildningssteg. Ett viktigt beslut som ska vara hållbart i det korta och långa perspektivet. Tyresö gymnasium erbjuder ett flertal yrkesförberedande utbildningar. Vi erbjuder också introduktionsprogram, yrkesintroduktion, gymnasiesärskola och Second Chance School.

Det som utmärker oss är vår gemenskap, vårt engagemang och de höga förväntningar vi har på varandra. Förutom goda ämneskunskaper betonar vi också samarbetsförmåga, kreativitet, initiativkraft, självständighet, förmågan att se möjligheter och omsätta idéer i praktisk handling.

Tyresö gymnasium har sedan länge ett nära samarbete med branscherna, vilket ger fina praktikplatser. Vi lägger stor vikt vid att våra elever blir anställningsbara och vi har exempelvis en modern frisörsalong, bygghall och fordonshall, något som är grunden för att lära dig hantverket fullt ut.

Många av våra elever har anställning redan när de klara med sin utbildning hos oss. Oavsett vilket av våra program du väljer kommer du att få händelserika, utvecklande och lärorika år hos oss. Varmt välkommen till Tyresö gymnasium!

Lena Beskow, rektor

Sidan publicerad av: Lars Fuglesang
Senast uppdaterad: 3 mars 2018

Hitta på sidan