Startsida

Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

  • 15 november 2023

    Övning på Tyresö gymnasium

    Onsdag den 15 november pågår en planerad övning på Tyresö gymnasium tillsammans med Polismyndigheten, Försvarsmakten, sjukvården i Region Stockholm och räddningstjänsten.

  • 14 november 2023

    Elever från gymnasiet på utlandspraktik

    Under 21 dagar gjorde flera elever från Hantverksprogrammet på Tyresö gymnasium sin APL på Malta där de bland annat var på en frisörsalong på Marriott Hotell. En av Europ...

Fler nyheter
Ung kille gör high five mot utsträckta händer i ett publikhav.

E-sport på schemat - drömmen för en gamer

Fredrik ”REZ” Sterner, Counter-Strikestjärna och tidigare elev på Tyresö gymnasium, berättar om vad han tänker om gymnasiets e-sportsatsning.

Våra tidigare elever
lyckas väl!

Vi är framgångsrika med våra yrkesprogram. Läs vad några av våra tidigare elever gör i dag.

Stillbild från Försäljningsprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet, är utbildningen för dig som brinner för kundservice, ekonomi, försäljning, marknadsföring eller butikskommunikation. Se filmen här.

Stillbild från Vård- och omsorgsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet

Är du intresserad av människor och vill jobba i ett socialt och vårdande yrke? Då är vård- och omsorgsprogrammet något för dig. Se filmen här.

Stillbild från filmen om el- och energiprogrammet/datorteknik vid Tyresö gymnasium.

El- och energiprogrammet/datorteknik

Har du ett stort teknikintresse inom data, nätverk och programmering? Då kan den här utbildningen vara något för dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om el och energiprogrammet/elteknik vid Tyresö gymnasium.

El- och energiprogrammet/elteknik

Är du tekniskt intresserad? Efter utbildningen kan du arbeta som elektriker och larminstallatör. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Fordon- och transportprogrammet

Gillar du bilar och är du intresserad av hur den moderna teknologin fungerar? Efter utbildningen kan börja arbeta som bilmekaniker. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Hantverksprogrammet - stylist

Brinner du för mode, make-up och hårstyling? Efter utbildningen kan du få arbete inom mode, skönhet och detaljhandeln. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Hantverksprogrammet - frisör

Är du kreativ, har färg- och formkänsla och gillar att skapa med händerna? Dåg passar frisöryrket dig. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Yrkesintroduktion

Saknar du behörighet till ett nationellt yrkesprogram och vill gå en yrkesinriktad utbildning? På yrkesintroduktions-programmet har du chans att utforma dina studier efter ditt intresseområde.

Introduktionsprogrammet

Vill du studera på gymnasiet trots att du inte nått behörighet? Då är vårt program ett bra val. Vi har lång erfarenhet av att förbereda elever för fortsatta studier. Se filmen och möt våra elever och lärare!

Stillbild från filmen om särgymnasiets individuella program

Anpassad gymnasieskola -
individuella program

Vänder sig till elever som tidigare har gått i särskolans grundutbildning, och som bedöms inte klara målen i ett Nationellt program inom gymnasiesärskolan.

Anpassad gymnasieskola -
Fastighet, anläggning och byggnation Öppnas i nytt fönster.

Behöver du studera med extra stöd och i ett lugnare tempo? Vill du förbereda dig inför arbetslivet? Då är vi rätt för dig. Vi har två yrkesinriktade program; Det här är Fastighet, anläggning och byggnation.


Anpassad gymnasieskola -
Hälsa, vård och omsorg Öppnas i nytt fönster.

Behöver du studera med extra stöd och i ett lugnare tempo? Vill du förbereda dig inför arbetslivet? Då är vi rätt för dig. Vi har två yrkesinriktade program; Det här är Hälsa. vård och omsorg.