Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
17 april 2019

Ishallsbygget startar - gångbana stängs av

Byggarbetsplatsen för nya ishallen ligger norr om den nuvarande ishallen i centrala Tyresö. Gång- och cykelbanan norr om Tyresövallen ingår i arbetsområdet och stängs av för trafik.

Sista veckan i april drar arbetet med Tyresövallens nya ishall igång på riktigt. Gång- och cykelbanan norr om fotbollsplanerna stängs då av.

Klicka på kartan ovan för att se större bild på vilken väg du som fotgängare eller cyklist kan ta istället för att ta dig genom området. Enklast är att ta gång- och cykelvägen mellan Tyresövallen och grusparkeringen, söder om vallen och nuvarande ishall.

Parkering på andra sidan simhallen

Även parkeringsplatserna vid Aquarena kommer att tas i anspråk för bygge och byggbodar. De erätts med tillfälliga parkeringsplatser öster om simhallen. Några nya parkeringsplatser kommer också att finnas vid förskolan Båten.

Som bilburen besökare till Tyresövallen rekommenderas att du använder grusparkeringen söder om vallen.

Sidan publicerad av: Maria Harvig
Senast uppdaterad: 17 april 2019
Upp