Brottsofferjouren

Brottsofferjouren Nacka, Tyresö, Värmdö är en ideell förening som har som syfte att hjälpa människor som har varit utsatta för brott, vittnen och deras anhöriga.

Brottsofferjouren hjälper dig som utsatts för brott, blivit vittne till brott, är anhörig eller närstående till någon som utsatts för brott. Du behöver inte ha polisanmält brottet för att ha kontakt med oss.

Brottsofferjouren Nacka, Tyresö, Värmdö​ är en ideell förening som erbjuder stöd till brottsoffer, anhöriga och vittnen inom kommunerna Nacka, Värmdö och Tyresö.

Föreningen är religiöst och politiskt obunden. Verksamheten finansieras med bidrag från Nacka, Tyresö och Värmdö kommun, Brottsoffermyndigheten och sponsorer samt genom medlemsavgifter.

Brottsofferjouren är en ideell organisation som finns över hela Sverige. Vi arbetar för att ge stöd åt och trygghet åt brottsoffer, vittnen och anhöriga. Allt stöd via Brottsofferjouren är kostnadsfritt.

För mer information gå in på brottsofferjourens hemsida för Tyresö, Nacka och Värmdö, se länk nedan. Eller kontakta brottsofferjouren på telefon: 0200-21 20 19

Brottsofferjourenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Sidan publicerad av: sakerhetsenheten@tyreso.se
Senast uppdaterad: 14 februari 2018

Hitta på sidan