Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Tyresö i media

Här är ett urval av artiklar där Tyresö kommuns nämns i media.

 

 • 2020-01-20
  Så många hemtjänstanställda träffar de äldre
  Här är statistiken för din kommun.till Kolada. I fem kommuner – Emmaboda, Salem, Nynäshamn, Tyresö och Skinnskatteberg – ligger snittet på under tio personer.

  –...

  Magazin24.se
  Läs mer
 • 2020-01-08
  Sista chansen att se julsalongen – 151 Tyresöbor ställer ut
  Vill du se årets julsalong är det hög tid att bege dig till konsthallen. Torsdag är sista dagen för utställningen där rekordmånga Tyresöbor...konstverk ställs ut på fullmatad julsalong i Tyresö

  Tyresö konsthall ligger i Tyresö biblioteket i...

  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-18
  Så ska Trollbäcken utvecklas – på sikt
  Under flera år har det pratats om att utveckla Trollbäckens centrumstråk. Nu finns det äntligen ett färdigt så kallat planprogram. Det...dessutom att fastighetsägarna i området är villiga att utveckla sin mark. Tyresö kommun äger väldigt lite mark i Trollbäcken.

  –...

  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-17
  Digitala läromedel skapar stress i skolan
  Sveriges skolor ska vara bäst i världen på att tillvarata digitaliseringens möjligheter. Men det är svårt att undervisa när de digitala...digitala läromedel som gäller i de flesta ämnen på Dalsskolan i Tyresö. Men bland lärarna är stämningen uppgiven.
  De tycker inte...

  Sveriges Radio
  Läs mer
 • 2019-12-17
  Tyresös äldre får träffpunkt i kyrkans lokaler
  Tyresö får sin första kommunala träffpunkt för äldre. I vår öppnar den i lokaler som tillhör Bollmoradalens kyrka. – Det är helt...tiga längre”. De saknade träffpunkter för sociala och fysiska aktiviteter, vilket var upprinnelsen, som Mitt i Tyresö...
  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-16
  Rivning av förskolan Båten ska upp politiskt i veckan
  Förskolan Båten förslås att läggas ner i sommar. På onsdag ska frågan upp politiskt.här faktumet, har föräldern Emelie Rutqvist Larsson sagt till Mitt i Tyresö.

  Båtens förskola ska rivas: ”Det var som ett...

  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-11
  De flesta Tyresöborna vill inte ha fler grannar inpå knuten
  Tyresö är en av de kommuner i länet där motståndet är som störst mot befolkningsökning i närområdet. Detta enligt en ny undersökning.stämmer mycket eller ganska dåligt. Det är den högsta andelen i länet.

  Tyresö kommer inte långt därefter. Här landar andelen på...

  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-05
  Närmare 300 konstverk ställs ut på fullmatad julsalong i Tyresö
  Rekordmånga konstverk ställs ut på julsalongen 2019 som till helgen öppnar på Tyresö konsthall. – Man har tagit ut svängarna, säger...och expressiva uttryck i målningarna, säger Charlotte Gyllner, kultursekreterare på Tyresö kommun.

  Det finns ingen jury som...

  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-04
  Över 1200 lägenheter i Tyresö det senaste decenniet
  1255 lägenheter har byggts i Tyresö de senaste nio åren - framför allt bostadsrätter. I år har spaden satts i marken för ytterligare 165...att 1255 lägenheter har byggts – och färdigställts – i flerbostadshus i Tyresö mellan år 2010 och 2018.

  Framför allt är det...

  Mitt i Stockholm
  Läs mer
 • 2019-12-03
  Båtens förskola ska rivas: ”Det var som ett bombnedslag”
  Förskolan Båten föreslås läggas ner i augusti. Nu är föräldrarna besvikna, då den nya förskolan som tidigare skulle ersätta Båten, inte...Ulrika Månsson, som är tillförordnad förskolechef i Tyresö kommun, menar att anledningen till att förskolan på...
  Mitt i Stockholm
  Läs mer
Sidan publicerad av: info@tyreso.se
Senast uppdaterad: 2 mars 2018
Upp

Hitta på sidan