Pressmeddelanden

Pressmeddelanden 2018

 • Nu går startskottet för nya Fornudden

  Nästa vecka påbörjas upprustningen av Fornudden. Nu har planen vunnit laga kraft och inom ett par år finns både en mer ändamålsenlig skola och ett modernt vård- och omsorgsboende på plats. Dessutom i direkt anslutning till en parkmiljö, som också den fått sig en rejäl ansiktslyftning.
 • Tyresö får äldre- och omsorgsnämnd

  Från och med den 1 januari 2019 får Tyresö kommun en ny nämndorganisation. Syftet är bland annat att lyfta fram äldrefrågorna, stärka integration och anpassa den politiska nämndstrukturen till ett växande Tyresö.
 • Tyresö första kommun i Sverige att demenscertifieras

  2 februari 2018 Den 13 februari 2018 besöker H.M. Drottning Silvia Tyresö för att överlämna stiftelsen Silviahemmets certifikat för kunskap om god demensvård. Tyresö är först ut i Sverige med att ha utbildat samtliga medarbetare inom äldreomsorgen i demensvård.
 • Bokslut visar på välbehövligt överskott

  14 februari 2018 Tyresö kommuns bokslut visar för tjugoförsta året i rad positivt resultat med totalt 84,5 miljoner kronor. –Om kommunen ska fortsätta leverera bra verksamhet till invånarna till en rimlig skattekostnad är det nödvändigt med överskott, säger kommunstyrelsens ordförande Fredrik Saweståhl i en kommentar.
Sidan publicerad av: info@tyreso.se
Senast uppdaterad: 2 mars 2018
Upp

Hitta på sidan