Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Samordningsförbundet Östra Södertörn

Förbundet samordnar rehabiliteringsinsatser från samhällets sida.

Syftet är att förhindra eller förkorta sjukskrivningar och arbetslöshet, bland annat genom tidigt stöd och förebyggande insatser. Den samverkan som Samordningsförbundet Östra Södertörn möjliggör förhindrar också att människor hamnar i en gråzon, eller ”rundgång” mellan olika myndigheter.

Samordningsförbundet Östra Södertörn ägs och finansieras gemensamt av Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, landstinget och kommunerna Haninge, Nynäshamn och Tyresö. I Tyresö är det två förvaltningar som berörs av Samordningsförbundet: barn- och utbildningsförvaltningen samt förvaltningen för liv och hälsa. Besluten om samordningsförbundet är fattade i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Mer information om Samordningsförbundet Östra Södertörn och dess verksamhet hittar du på samordningsförbundets hemsida. Vill du följa med vad som händer i Samordningsförbundet kan du prenumerera förbundets nyhetsbrev.

Samordningsförbundet Östra Södertörnlänk till annan webbplats

Sidan publicerad av: Maria Lagerqvist
Senast uppdaterad: 8 januari 2020
Upp

Hitta på sidan