Motivationskurs

Motivationskursen vänder sig till dig som funderar över ditt användande av narkotika eller alkohol. Målgruppen för kursen är unga vuxna, i åldern 18-25.

Motivationskursen syftar till att ge dig mer kunskap om dig själv och din livssituation. Tillsammans med andra får du veta mer om drogberoende och om hur det kan påverka dig.

Du kan också få hjälp med att se olika alternativ, så att du själv kan ta ställning till om du skulle vilja förändra något i ditt liv.

Motivationskursen vänder sig till dig som funderar över ditt användande av narkotika eller alkohol. Du kanske har tänkt på att sluta eller vill träffa andra i en liknande situation och höra hur de tänker. Det finns inget krav på att du tar ett beslut om drogfrihet eller nykterhet under kurstiden.

Vi vänder oss i första hand till dig som är mellan 18-25 år, men har ibland även kurser för andra åldrar. Vi träffas vid två tillfällen i veckan under sju veckor och vi arbetar i små grupper (4-6 deltagare). Lokal Bollmoravägen 14, under Folktandvården. Ny kurs startar varje vår och höst.

Vill du veta mer? Läs mer i broschyren under relaterad information, eller kontakta vuxenenheten.

Sidan publicerad av: Eva Pettersson
Senast uppdaterad: 13 augusti 2020

Hitta på sidan