Nordisk Hem & LSS Assistans AB

Det här är en presentation av en av flera utförare som godkänts av Tyresö kommun. Informationen är baserad på uppgifter från utföraren.

Logga Nordisk Assistans

Nordisk Hem & LSS Assistans AB

Utför ledsagarservice och avlösarservice enligt LSS i Tyresö. Utöver Tyresö är företaget även verksamt i Haninge, Heby, Lidingö, Nacka, Stockholm och Västerås.

Vår profil

Nordisk Hem & LSS Assistans AB (Nordisk Assistans) arbetar utifrån en humanistisk värdegrund med stor förståelse för människors olika bakgrund, erfarenhet och religion. Vår målsättning är enkel; 100% nöjda kunder. Vi erbjuder insatser med tillhörande tjänster, men på dina villkor. Vi är även medlemmar i Vårdföretagarna och all personal omfattas självklart av kollektivavtal.

Kompetens vi garanterar

Vår personal har många års erfarenhet av olika varianter av funktionsnedsättningar, hjärn- som ryggmärgsskador. Många års erfarenhet av autism, epilepsi, CP-skada, down syndrom m.m.

Tilläggstjänster

Förutom avlösning och ledsagning i Tyresö erbjuder vi personlig assistans, samt hushållsnära tjänster och juridisk rådgivning till befintliga kunder inom LSS.

Så här garanterar vi:

Trygghet - Varje kund har fyll insyn och erbjuds vara delaktig i arbetet med kompetensförsörjning. Varje kund får även en kontaktperson i sitt arbetslag som fungerar som en länk mellan kund och Nordisk Hem & LSS Assistans AB. Kunden har även rätt att byta kontaktpersonal om hen vill och när hen vill. Varje kund får om så önskas hembesök innan insatsen påbörjas där vi presenterar företaget och våra arbetsrutiner. Kundens stöd ska ges av ett begränsat antal personer där kunden själv kan vara med och påverka. Detta för att skapa kontinuitet och trygghet i insatsen. Ingen personal börjar arbeta med insatser hos kund innan kunden, eller dennes företrädare, har godkänt personal.

Tillgänglighet - Vi har digitaliserat verksamheten och arbetar med att all information som skapas skall vara lätt att förstå men också lätt att få tillgång till. Vi har klara rutiner för synpunkter, klagomål och avvikelser men information finns också tillgänglig till både personal och kunder via vårt tidredovisningssystem. 

Kontinuitet - Vår policy är att erbjuda fler tjänster via en och samma personalgrupp för vi vet att ni som kund vill begränsa hur många personer som arbetar i ert hem. Vi arbetar i hela Tyresö (samt i hela Stockholms Län) för att finnas nära våra kunder. Tillsammans med dig, och personal, lägger vi schema, både för att skapa bra kontinuitet, men även en vardag på dina villkor.

Kontakt

Nordisk Hem & LSS Assistans AB
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
www.nordiskassistans.se Länk till annan webbplats.
Tel: 08-7715990
E-post: assistans@nordiskassistans.se

Kontaktperson: Marie Falchi
Tel: 073-077 25 14
E-post: marie@nordiskassistans.se

 

Logga Tyresö kommun

Äldre- och omsorgsförvaltningen
Marknadsgränd 2, 135 81 Tyresö
Tel: 08-278 291 00 Fax: 08-712 87 52
kommun@tyreso.se
www.tyreso.se

Sidan publicerad av: Äldre- och omsorgsförvaltningen
Senast uppdaterad: 21 juni 2022