Funkisgruppen AB

Det här är en presentation av en av flera utförare som godkänts av Tyresö kommun. Informationen är baserad på uppgifter från utföraren.

Funkisgruppen AB. Logotype.

Funkisgruppen AB

Utför ledsagarservice och avlösarservice enligt SoL och LSS för barn/ungdom och vuxna. Företaget är verksamt i Tyresö sedan 2020 och är även verksamt ibland annat Solna, Stockholm, Sollentuna, Järfälla och Täby.

Vår profil

På Funkisgruppen är matchningen av kund och personal av yttersta vikt. Om kunden och personalen trivs tillsammans blir den upplevda kvaliteten i tjänsten som störst. Vi tar därför stor hänsyn till dina önskemål gällande personal.

Kompetens vi garanterar

Våra medarbetare är kunniga och engagerade. Vid all rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och relevant erfarenhet och/eller utbildning för uppdraget.

Tilläggstjänster

Inga tilläggstjänster, endast beslutade insatser.

Så här garanterar vi:

Trygghet – För oss är det av största vikt att du som kund känner dig trygg med din personal. Vi påbörjar därför alltid insatsen med att du får träffa vår samordnare för ett uppstartsmöte där ni bland annat pratar om vad som är viktigt för dig. Samordnaren följer därefter upp insatsen kontinuerligt för att säkerställa så att allt fungerar enligt dina önskemål och viljor. Om något inte skulle fungera så agerar vi och åtgärdar detta snabbt.

Tillgänglighet – Vi är tillgängliga mellan klockan 06.00-23.00.

Kontinuitet – Hos oss får du en kontaktman och vi lägger stor vikt vid en god matchning av kund och kontaktman. Det är kontaktmannen som utför ledsagningen eller avlösningen. Kontaktmannen har en nära dialog med dig så att du har möjlighet att vara delaktig och själv kunna bestämma när och hur ledsagningen eller avlösningen ska utföras. Om du inte trivs med din kontaktman så finns det möjlighet att byta. Hos oss äger kunden sina timmar!

Kontakt

Funkisgruppen AB
Radiovägen 27
135 48 Tyresö
www.funkisgruppen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktperson:

tf Uppdragschef Linn Ristborg tel: 072-9949702

Samordnare: Jeanette Åsbom tel:073-906 91 92


info@funkisgruppen.se


Tyresö kommun. Logotype.

Äldre- och omsorgsförvaltningen
Marknadsgränd 2, 135 81 Tyresö
Tel: 08-278 291 00 Fax: 08-712 87 52
kommun@tyreso.se
www.tyreso.se Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad av: Äldre- och omsorgsförvaltningen
Senast uppdaterad: 2 augusti 2023