Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Boende fysisk funktionsnedsättning

Det finns olika former av boenden om du har en fysisk funktionsnedsättning.

Korttidsboende

Korttidsboende är ett tidsbegränsat, tillfälligt boende, som kan bli aktuellt för personer som vårdas i hemmet av anhörig. Korttidsboendet kan då fungera som avlastning, tillfälligt eller regelbundet återkommande. Du kan också få bo på ett korttidsboende om din boendesituation eller ditt behov av insatser behöver utredas.

Vård- och omsorgsboende

Vård- och omsorgsboende är till för dig som behöver omfattande stöd och hjälp. Här finns personal med kompetens anpassad till dina behov. På alla boenden finns en gemensam matsal där vi serverar frukost, lunch, kaffe, middag och kvällsmat samt nattmål om du önskar det.

Så här ansöker du 

Du ansöker genom att kontakta en handläggare på äldre- och omsorgsförvaltningen, eller via E-tjänstportalenlänk till annan webbplats. Du kan också använda ansökningsblanketten i relaterad information nedan. Plats beviljas efter en behovsprövning.

Sidan publicerad av: Maria Lagerqvist
Senast uppdaterad: 13 januari 2020
Upp