Anhörigcafé

Anhörigcaféet i Tyresö är en mötesplats för dig som ger vård, hjälp eller stöd till en närstående som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte klarar vardagen på egen hand.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Tyresö kommun genomför en riskanalys av samtliga planerade evenemang och genomför endast de evenemang som enligt Folkhälsomyndighetens riskanalys inte anses leda till en ökad risk för smittspridning. Detta evenemang kommer att genomföras enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Lokalen är rymlig och möjliggör placering med god distans, det finns möjlighet till att tvätta händerna samt tillgång till handsprit.

Anhörigcafé

Vi träffas regelbundet för att dela erfarenheter, utvecklas och stötta varandra.

Första timmen diskuterar vi ett specifikt anhörigrelaterat tema, kring vilket vi gör aktiviteter och exempelvis bjuder in föreläsare. Därefter fika till självkostnadspris.

Träffar hösten 2020

Onsdag 4 november kl. 13-15
Tema: Auli Metsänsalo, digital strateg på Tyresö kommun, kommer och berättar hur kommunen anammar den nya digitala tekniken i ordinärt och särskilt boende, och hur detta även påverkar anhöriga på ett positivt sätt.

Onsdag 2 december kl. 13-15
Tema: Tyresöradions programmakare, tillika läkare Lena Hjelmerus återkommer på begäran och samtalar med oss utifrån ett anhörigperspektiv.

Plats
Kulturcentrum Kvarnhjulet, hus C, caféet. 

Föranmälan krävs ej.

Välkomna!

Sidan publicerad av: Maria Lagerqvist
Senast uppdaterad: 8 oktober 2020
Upp