Sjöströms hemservice AB

Det här är en presentation av en av flera utförare som godkänts av Tyresö kommun. Informationen är baserad på uppgifter från utföraren.

Sjöströms hemservice AB. Logotyp.

Sjöströms hemservice AB

Utför hemtjänst (omvårdnad och service) för vuxna enligt SoL. Företaget är verksamt i Tyresö sedan november 2020 och är även verksamt i Nynäshamn sedan 2014 och sedan början av 2020 i Haninge.

Vår profil

Sjöströms Hemservice AB bygger på kvalité, kompetens och kontinuitet. Vi bedriver tre huvudverksamheter; basal hemsjukvård i flera orter i Stockholms Län, hemtjänst samt LSS. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa och vårda människor i deras hemmiljö. Ambitionen är att hemsjukvården och hemtjänsten ska ha ett nära samarbete kring den enskilde individen. Vi är måna om att du ska få den bästa möjliga omvårdnad och service med att få inblandade, för god kontinuitet och kvalitet.

Kompetens vi garanterar

Vår personalgrupp består av utbildade undersköterskor samt vårdbiträden. De personal som saknar utbildning har erfarenhet. Vi har även distriktssköterskor samt sjuksköterskor som personalen kan rådfråga. Hemservice AB är engagerade i personalens välmående och har sedan flera år tillbaka tecknat kollektivavtal.

Vi har medarbetare som förutom svenska talar spanska, engelska, tigrinska, persiska, italienska och polska.

Tilläggstjänster

Inga tilläggstjänster, endast biståndsbedömda insatser.

Så här garanterar vi:

Trygghet – Vi går igenom beviljat beslut tillsammans med dig och planerar gemensamt insatserna med dig. Målet är att utförandet ska vara tryggt. Du kommer få en kontaktperson som du kommer kunna vända dig till. Genom god kontinuitet och ett bra samspel mellan varandra kommer vi att uppnå att du känner dig trygg.

Tillgänglighet – Du kan alltid nå oss mellan klockan 07.00 – 22.00 via växelnumret: 08-15 15 20.

Kontinuitet – Vi stävar efter en god personalkontinuitet som vi hoppas ska skapa en trygghet för dig. Har du daginsatser kommer du träffa samma personal måndag till fredag. Kvällspersonalen kommer du träffa kvällar och helger.

Kontakt

Sjöströms Hemservice AB
Markörgatan 10, 136 44 Handen
Tel: 070-598 90 91
www.sjostromshemservice.se Länk till annan webbplats.

Kontaktperson: Josefin Sjöström
josefin@sjostromsnordic.se

Äldre- och omsorgsförvaltningen
Marknadsgränd 2, 135 81 Tyresö
Tel: 08-278 291 00 Fax: 08-712 87 52
kommun@tyreso.se
www.tyreso.se Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad av: Äldre- och omsorgsförvaltningen
Senast uppdaterad: 17 maj 2022