Noga Omsorg AB

Det här är en presentation av en av flera utförare som godkänts av Tyresö kommun. Informationen är baserad på uppgifter från utföraren.

Annas vård och hemtjänst AB. Logotype.

Noga Omsorg AB

Utför hemtjänst (omvårdnad och service) för vuxna samt ledsagarservice och avlösarservice enligt SoL för vuxna. Företaget är verksamt i Tyresö sedan 2014 och är även verksamt i Haninge sedan 2009.

Vår profil

Vårt ledord är kontinuitet och vi är lyhörda för hur du vill ha det. Vi eftersträvar att samma person kommer hem till dig varje gång. Han eller hon blir även din kontaktman. Du ska känna dig trygg med oss och vi är noga med att följa upp hur du upplever vårt arbete.

Kompetens vi garanterar

Personalen som arbetar dagtid är utbildade undersköterskor eller under pågående utbildning till undersköterska. Alla talar svenska.

Tilläggstjänster

Inga tilläggstjänster, endast biståndsbedömda insatser.

Så här garanterar vi:

Trygghet – Alla nycklar förvaras på kontoret i ett säkert nyckelskåp. Kunduppgifter förvaras i ett låst arkivskåp. All personal är medvetna och följer gällande lagar och förordningar om bland annat sekretess inom vården.

Tillgänglighet – Telefonen på kontoret är bemannad mellan klockan 07.00-22.00 årets alla dagar. Du får direktnummer till din kontaktman.

Kontinuitet – Vi tänker alltid kontinuitet när vi planerar scheman och personal, vilket skapar trygghet för både dig och personal. På dagtid på vardagar besöker en och samma person dig, för att ge dig en trygg och noga omsorg. Kvälls- och helgpersonal arbetar oftast varannan vecka.

Kontakt

Noga Omsorg AB
Solkraftsvägen 33, 135 70 Stockholm
www.nogaomsorg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktperson: Karin Nilsson
Tel: 070-888 34 52
info@nogaomsorg.se


Äldre- och omsorgsförvaltningen
Marknadsgränd 2, 135 81 Tyresö
Tel: 08-278 291 00 Fax: 08-712 87 52
kommun@tyreso.se
www.tyreso.se Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad av: Äldre- och omsorgsförvaltningen
Senast uppdaterad: 12 januari 2024