Lindalens Omsorg AB

Det här är en presentation av en av flera utförare som godkänts av Tyresö kommun. Informationen är baserad på uppgifter från utföraren.

Annas vård och hemtjänst AB. Logotype.

Lindalens Omsorg AB

Utför hemtjänst (omvårdnad och service) för vuxna, ledsagarservice och avlösarservice enligt SoL för vuxna samt ledsagarservice enligt LSS för vuxna som omfattas av personkrets 3 i LSS. Företaget är verksamt som hemtjänstutförare i Tyresö sedan 2002.

Vår profil

Det självklara lokala valet som finns nära dig. Företaget är lokalt verksamt i Tyresö och grundades 1989. Vi nominerades till Tyresö kommuns kvalitetspris 2010 och utsågs till ett Gasellföretag av tidningen Dagens Industri 2012 och 2013. Personalen är vår största tillgång och vi är måna om att personalen trivs, känner glädje och delaktighet. Vi tillämpar individanpassad hemtjänst – rätt personal för rätt uppdrag! Vår personalstyrka består av sjuksköterskor, undersköterskor, mentalvårdare och vårdbiträden.

Kompetens vi garanterar

All personal arbetar utifrån vår värdegrund:
Värme – vi är trevliga, serviceinriktade och empatiska.
Närvaro – vi är med dig när vi arbetar. Vi uppmärksammar dina behov och vad du behöver hjälp med. Vi arbetar holistiskt.
Flexibilitet – vi anpassar oss efter vad som är viktigast just idag.

Vår personal pratar, förutom svenska, bland annat finska, spanska, persiska, lankesiska, ryska, estniska och tyska.

Tilläggstjänster

Du kan få hjälp med tilläggstjänster såsom fönsterputs, städning och trädgårdsarbete. Kontakta oss gärna för mer information.

Så här garanterar vi:

Trygghet – Din trygghet är viktig för oss. När du väljer oss får du alltid ett uppstartsmöte tillsammans med arbetsledaren. Arbetsledaren presenterar en lämplig kontaktperson till dig och följer upp din hemtjänst kontinuerligt. Det är viktigt att du och din kontaktman trivs med varandra och det finns alltid möjlighet att byta om personkemin inte stämmer.

Tillgänglighet – Du kan alltid nå oss från klockan 07.00 på morgonen till klockan 22.00 på kvällen, alla dagar året om. Vi har arbetsledare i tjänst även på helgerna.

Kontinuitet – Vi försöker i möjligaste mån att begränsa antalet personer som deltar i din omvårdnad. Vi arbetar geografiskt för att finnas nära dig. För att bibehålla kontinuitet arbetar vår personal antingen dagar eller kvällar samt varannan helg.

Kontakt

Lindalens Omsorg AB
Radiovägen 1, 135 48 Tyresö
www.lindalens.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktpersoner: Johanna Fiedoronek, Anna von Bothmer
Tel: 08-773 20 64
tyreso@lindalens.se


Äldre- och omsorgsförvaltningen
Marknadsgränd 2, 135 81 Tyresö
Tel: 08-278 291 00 Fax: 08-712 87 52
kommun@tyreso.se
www.tyreso.se Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad av: Äldre- och omsorgsförvaltningen
Senast uppdaterad: 8 december 2023