Assistansporten AB

Det här är en presentation av en av flera utförare som godkänts av Tyresö kommun. Informationen är baserad på uppgifter från utföraren.

Annas vård och hemtjänst AB. Logotype.

Assistansporten AB

Utför hemtjänst (omvårdnad och service) för vuxna, ledsagarservice och avlösarservice enligt SoL för vuxna samt ledsagarservice och avlösarservice enligt LSS för barn och vuxna. Företaget är verksamt i Tyresö sedan 2019 och är även verksamt i Haninge.

Vår profil

Vår viktigaste tillgång är våra kunder och vår personal. Assistansporten arbetar för att ha den absolut högsta kontinuiteten, vilket medför en trygghet till dig som kund och till vår personal. Du kommer alltid ha samma återkommande personal som utför dina insatser. Alla kunder hos oss har egna kontaktpersoner som de alltid kan vända sig till angående sin hemtjänst. Vi fokuserar på människan och inte funktionsnedsättningen och anpassar vårt arbete efter ditt individuella behov.

Kompetens vi garanterar

På Assistansporten har vi tillsammans en lång erfarenhet från arbete inom hemtjänst och personlig assistans. Personalen som arbetar i hemtjänsten är utbildade undersköterskor, validerade vårdbiträden eller är under pågående utbildning.

Tilläggstjänster

Hos oss kan du beställa tilläggstjänster i form av städning, fönsterputs samt andra hushållsnära tjänster till förmånliga priser.

Så här garanterar vi:

Trygghet – För oss är trygghet viktigt. Vi vill att du ska lära känna sin personal och på det sättet vet du alltid vem det är som kommer hem till dig. Vi har och kommer alltid satsa på hög kontinuitet. Alla nycklar förvaras i ett godkänt låst nyckelskåp och uppgifter om våra kunder förvaras i låst arkivskåp. All personal har underskriven sekretess och tystnadsplikt. Vi gör kontinuerligt egenkontroller för att se att alla våra rutiner utförs på rätt sätt.

Tillgänglighet – För oss är det viktigt att du ska få kontakt med oss när du behöver. Vi finns tillgängliga mellan klockan 07.00-22.00 årets alla dagar.

Kontinuitet – Vår vision kommer utifrån vår erfarenhet i den personliga assistansen, där alla kunder har sin egen personal. Vi vill överföra den tryggheten även till hemtjänsten. Därför arbetar vi enbart med fasta scheman och fast personal. På det sättet har du alltid samma återkommande personer som kommer hem till dig dagtid, kväll och helg.

Kontakt

Assistansporten hemtjänst AB
Markörgatan 10, 136 44 Handen
www.assistansporten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt:
Tel: 08-371616
info@assistansporten.se


Äldre- och omsorgsförvaltningen
Marknadsgränd 2, 135 81 Tyresö
Tel: 08-578 291 00 Fax: 08-712 87 52
kommun@tyreso.se
www.tyreso.se Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad av: Äldre- och omsorgsförvaltningen
Senast uppdaterad: 28 december 2022