Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Om Vklass

Vklass är Tyresö kommuns lärplattform. Den används för schema, information, frånvaroanmälan och inlämningsuppgifter i kurser, samt för kommunikation mellan lärare och elever.

Vklass

För att använda Vklass behöver du en dator eller mobil enhet med uppkoppling till Internet. Det finns en app, men den visar inte alla funktioner utan lämpar sig bäst för att se schema och kommunicera med lärare.

Du loggar in med de uppgifter du fått av din lärare eller på expeditionen.

I Vklass hittar du dina kurser, schema, planering, meddelanden och händelser m.m. Ta gärna för vana att logga in varje dag.

Så här loggar du in:

Gå till Vklass inloggninglänk till annan webbplats

1. Välj:

inlogg-vklass

2. Välj sedan:

Personal-elevinlogg

Eller:

Inlogg 3

Det är viktigt att du skriver in ditt användarnamn och lösenord på rätt sätt. Användarnamn kan skrivas med enbart gemener, lösenordet måste skrivas exakt som det är. Använd inte åäö eller mellanslag i lösenord.

I Vklass finns Hjälp och support till vänster när du loggar in på dator. Där hittar du informationsfilmer, en kunskapsbank och felanmälan.

Sidan publicerad av: vuxenutbildningen@tyreso.se
Senast uppdaterad: 24 januari 2020
Upp

Hitta på sidan